Mi az a dolog amit nagyon szeretnél de soha nem fogod tudni megfizetni bármennyit dolgozol is?
Én youtubon láttam olyan 4 évvel ezelőtt egy videót, amin egy luxus házat mutattak be. Annyira eltudtam volna magam képzelni benne és annyira az én stílusom volt, hogy azóta is szerelmes vagyok abba a házba. Eleinte motivált is az egyetemi tanulmányaim alatt de aztán rájöttem hogy sajnos bármennyit dolgozhatok/dolgozhatunk a párommal, soha nem tudnánk felépíttetni + fenntartani egy ilyen házat.
(Örülök egyébként annak amink van, tudom hogy másoknak még ennyi sincs szóval nem kesergek ezen csak néha rámjön az álmodozás)
Nektek van/volt ilyen "drága álmotok"? Ház, autó, utazás, valamilyen tárgy?
1.Én is múltkor láttam egy videót, egy szép kastélyról, ami mellé még járt egy csomó föld és tó, emellett közel volt Párízshoz autóval.
2.Nagyon szívesen mennék Japánba egyetemre, ez még lehetséges is, ha a jegyeimet fent tartom és nyerek mellé támogatás, szóval ez olyan fele fele, esélyes.
3.Én mindig is szerettem a zenét, de sose tudtam/tudtuk kifizetni az órákat, meg persze a hangszerek is tudnak drágák lenni.
Orok elet es duhito, felhaborito emberi szemetsegektol valo szabadulas.
Alombeli szeretokbol harem, anelkul, hogy ezert bantanam a ferjemet.
Minden regi vagyam amugy teljesult, illetve teljesitheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!