Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik 3 műszakban dolgoznak...

Akik 3 műszakban dolgoznak azoknak mennyi szabadidejük van az életükre?

Figyelt kérdés

Én is 3 műszakban dolgozok és utálom.

Mikor pl. délután dolgom lenne akkor pont délutános vagyok.

Éjszakát sem szeretem hisz irigykedek, hogy mindenki alszik/bulizik én meg megyek gürizni.

PLusz a fizetés is vicc. (nem tudom máshol milyen) 3 műszakra 128ezer valahány forint és akkor jó kedvvel és lelkesedéssel menjél be dolgozni:D

Ha nem lenne a vírus már rég folyami hajón lennék ahol szintén sokat kell dolgozni, de legalább megfizetik..

2020. júl. 12. 17:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%

Amiket írsz ezek apró dolgok, amikre lehet időt szakítani akármikor.

De aki építkezés mellett jár 3 műszakba, az idő alatt öregszik vagy 5 évet... máshogy meg nem igen lehet, vagy kifizeted a pénzt még azért is amit Te megtudsz csinálni, csak épp idő nincs rá.

2020. júl. 12. 17:44
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem csak ezek a dolgok vannak hanem van most rengeteg könyv amivel alig tudok haladni, hobbim is van nem egy, rendszeresen menni akarok futni is, de munka után örülök ha hazaesek és ez a 3 műszak alapból megterheli az embert..
2020. júl. 12. 17:52
 3/27 anonim ***** válasza:

Testvérem is 3 műszakban dolgozik, gyárban, képzettség nélkül, de többet keres, mint én. Jóval 200 fölött.

Ideje, az mondjuk nem nagyon van. Hiába próbálja az ember a 2 nap szabadot okosan kihasználni, ha abból az elsőt kapásból átalussza, mert reggel ért haza az éjszakából :(

2020. júl. 12. 18:02
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 műszakoltam, majd áttértek a 12 órázásra.

Pokol mindkettő. Szülőszobás szülésznő voltam. Nem bírtam magam soha kialudni, alig jutott idő bármire. Rendkívül megterhelő volt fizikailag és szellemileg egyaránt, szaŕ fizetéssel. Ott is hagytam 2 év után.

2020. júl. 12. 18:06
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Egyik szomszédom 250 alatt nem visz haza. Annak a férje pedig 320 alatt nem. Mindkettő gyárimunkás.
2020. júl. 12. 18:16
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam én is 3 műszakban 20-as éveimben, megszokni sose tudtam.

Amikor a lányom megszületett, megfogadtam, hogy mellette nem fogok így járni dolgozni.

Eltelt azóta több mint tíz év, személy és vagyonőrként megtaláltam azt, ami időben nekem való. 24/48.

Azt a 24 órát nem kell teljesen ébren tölteni,két napot itthon vagyok, a fizetésem pedig 260-290 között mozog nettóban. És nem Budapesten élünk, nem is a közelében.

Nem tudom milyen gyár/cég ahol te vagy, de az a fizetés nagyon-nagyon karcsú.

2020. júl. 12. 20:58
 7/27 A kérdező kommentje:

Szolnok megye, azon belül pedig egy ropi gyár.

Tanulni szeretnék valami jó szakmát ami mondjuk nem ennyit fizet mert ebből csak éhen halni nem lehet éppen, mást nem..

2020. júl. 12. 21:09
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Én Heves megye.

SZVŐ mindig kell, azt sem szereti mindenki csinálni, de lásd, én nőként, anyaként szeretem ezt csinálni.

Nem tudom hány éves vagy, férfi vagy nő, mi az ami érdekelne, így írni se tudok semmit.

2020. júl. 12. 21:21
 9/27 A kérdező kommentje:
Oh én még a húszas éveim elején járó lány vagyok szóval van időm még tanulni csak nem tudom mit kéne, mit érdemes..
2020. júl. 12. 21:28
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Oh, fiatal vagy még nagyon.

Biztos van olyan ami érdekel, járj utána milyen lehetőségek vannak.

Ne akarj gyárban maradni, nagyon fiatal vagy még.

Na, 35 évesen úgy beszélek mint egy nyugdíjas néni. 😂

2020. júl. 12. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!