Aki irodában dolgozik, akkor mivel tölti ki a szabadidejèt?
Nálunk is az a lényeg, hogy a munka időre kész legyen. Hogy mivel töltjük ki az időt, az nem számít.
Kiugrunk bevásárolni, olvasás, internet stb.
Beosztottként: Néha irkálok ide pl. Megnézem a privát e-mail-emet, ház, vagy autó hirdetéseket, amik aktuálisak. Pár perces kikapcsolódások csak egy- egy nagyobb feladat után.
Vezetőként: A fentiért nem szólok, naponta párszor kell egy-egy szusszanás, kifújni a levegőt. Ezzel semmi baj. De a filmnézés, social media, mémek stb elfogadhatatlan. Akkor adok az illetőnek plusz feladatot, ha úgy látom nincs leterhelve eléggé.
Én egyedül vagyok az irodában. A főnök néha bejön, kiadja a munkát,amit meg kell csinálni. Sosem ellenőrizget. Ha hív telefonon megkérdezi mi újság bent, kész vagyok-e a munkákkal. Ha sok munka van, nem nyomkodok telefont se, csak dolgozok, viszont vannak unalmas napok, olyankor itt olvasgatok, facebook, e-mail, vagy játszok a telefonon. Filmet, sorozatokat sosem nézek itt. Magamnak osztom be az időt, nap végére kész vagyok mindig mindennel.
Egyébként hidd el a főnökök nem hülyék. Tudják ők, hogy mit csinálnak az alkalmazottak ha nincs sok munka...
25N
"Viszont, honnan tudja, ha főnökként dolgozik, hogy az adott munkavállalója miként tevékenykedik?"
Onnan tudja, hogy vagy kész van a munka, vagy nincs. Amíg a munka el van végezve, addig azt csinál bárki amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!