Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki irodában dolgozik, akkor...

Aki irodában dolgozik, akkor mivel tölti ki a szabadidejèt?

Figyelt kérdés
Ha nincs munka, akkor filmet néz, képeket nèzeget a neten. Ami éppen aktuális. Viszont, honnan tudja, ha főnökként dolgozik, hogy az adott munkavállalója miként tevékenykedik? Volt már mikor ok nélkül leszidtak valakit?

2020. febr. 25. 10:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk az a lényeg, hogy kész legyen a munka határidőre. Hogy mivel töltöd ki az üresjáratot az rád van bízva. Persze mindig van mit csinálni, szóval nagyon ritka, amikor tényleg szabadidőd van.
2020. febr. 25. 10:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az van, hogy a munka, a feladatod legyen meg időben. Ha ezzel nincs gond, akkor nem szólnak meg egy kis netezésért, pletykálkodás miatt. Főnökként nekem is ez lenne a fontos.
2020. febr. 25. 10:41
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk is az a lényeg, hogy a munka időre kész legyen. Hogy mivel töltjük ki az időt, az nem számít.

Kiugrunk bevásárolni, olvasás, internet stb.

2020. febr. 25. 10:58
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Akkor a tartalmak nincsenek leszabályozva. Köszönöm a válaszokat!
2020. febr. 25. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Informatikában dolgozom, a munkának kell meglennie, ha holtidő van, nem járnak a nyakadra, hogy csinálj valamit, lehet amúgy önképezni, de azt sem ellenőrzik.
2020. febr. 25. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Beosztottként: Néha irkálok ide pl. Megnézem a privát e-mail-emet, ház, vagy autó hirdetéseket, amik aktuálisak. Pár perces kikapcsolódások csak egy- egy nagyobb feladat után.

Vezetőként: A fentiért nem szólok, naponta párszor kell egy-egy szusszanás, kifújni a levegőt. Ezzel semmi baj. De a filmnézés, social media, mémek stb elfogadhatatlan. Akkor adok az illetőnek plusz feladatot, ha úgy látom nincs leterhelve eléggé.

2020. febr. 25. 12:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül vagyok az irodában. A főnök néha bejön, kiadja a munkát,amit meg kell csinálni. Sosem ellenőrizget. Ha hív telefonon megkérdezi mi újság bent, kész vagyok-e a munkákkal. Ha sok munka van, nem nyomkodok telefont se, csak dolgozok, viszont vannak unalmas napok, olyankor itt olvasgatok, facebook, e-mail, vagy játszok a telefonon. Filmet, sorozatokat sosem nézek itt. Magamnak osztom be az időt, nap végére kész vagyok mindig mindennel.

Egyébként hidd el a főnökök nem hülyék. Tudják ők, hogy mit csinálnak az alkalmazottak ha nincs sok munka...

25N

2020. febr. 25. 13:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont, honnan tudja, ha főnökként dolgozik, hogy az adott munkavállalója miként tevékenykedik?"

Onnan tudja, hogy vagy kész van a munka, vagy nincs. Amíg a munka el van végezve, addig azt csinál bárki amit akar.

2020. febr. 25. 13:25
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
akkor a fizikai melósnak miért kell meggörnyedni? meg eljátszani a munkát? miért nem oszthatja be ő is az idejét?
2020. febr. 25. 13:49
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
#9: Ajajj kezdődik már :)
2020. febr. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!