Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki irodában dolgozik, akkor...

Aki irodában dolgozik, akkor mivel tölti ki a szabadidejèt?

Figyelt kérdés
Ha nincs munka, akkor filmet néz, képeket nèzeget a neten. Ami éppen aktuális. Viszont, honnan tudja, ha főnökként dolgozik, hogy az adott munkavállalója miként tevékenykedik? Volt már mikor ok nélkül leszidtak valakit?

2020. febr. 25. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Mert a fizikai melós tanult 8 évet (jó esetben 12) a nem fizikai meg majdnem a dupláját. Lehet ezért, nem? Előtted is ott lett volna a lehetőség nem tehetünk róla h nem vagy elég intelligens.
2020. febr. 25. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
Gyakornokként akár még filmet is nézhettem. Állandósként inkább duolingózok, mindenki jól jár :D
2020. febr. 25. 18:13
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
9, most újítjuk fel a házunkat, öröm nézni, hogy elténferegnek a segédmunkások meg a kőművesek. Jó ha 5 órát dolgoztak egy nap. Ács ugyanez. Cigi, kávé, röhögcsélés. Két napos munkát elhúzott egy hétre.
2020. febr. 25. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

MIért a fizikai melós talán nem dolgozik? De. Ugyanúgy munkát végez. Neki is jár a pihenő. TAlán emiatt a mentalitás miatt nézik le az irodistákat. ÉS tudod mit? tanultam mesterszakon végeztem egyetemen , a phd-ba is belekezdtem ,de fizikai munkával könnyebb jó pénzt keresni itt vidéken sajnos(gyárak és gyárak vannak a környékemen csak szinte). MOst is okj-n vagyok munka mellett , mert kb hülyének nézik a fizikai munkásokat.

HA ők nem lennének, nem lenne miről írnod vagy miről netezned önelégültkém. Nemcsak 8 általánossal mennek gyárba az emberek, ezen elgondolkodtál már? Név nélkül itélkezel rólam , mikor az ember azt kérdezte miért nem azonosak a jogai egy szellemi meg egy fizikai dolgozónak? Jó értem nehezebb az irodai munka(a 90%-a nyilván itt is van bőven kivétel) ezt aláírom , legyen akkor fizetésbeli külünbség , de a szabályok vonatkozzanak ugyanúgy mindenkire.

2020. febr. 25. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

# 13 igen ezt én is tapasztaltam már , még sört is kértek meg kávét stb. az iyleneket én is lenézem.

Amit írtam arra voatkozik akinek 8 órán át egy helyben kell állnia és ha nincs meló akkor is dolgozzon mert jön az audit. HIába Lehetne 6-7 óra alatt elvégezni a dolgod(motorbontás) be kell osztani, vagy te szívod meg , meg mert felnyomnak a főnöknél

2020. febr. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!