Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a tulajjal többet nem...

Ha a tulajjal többet nem beszélek, meg a társaival, akkor új munkahely után kell néznem?

Figyelt kérdés
Mikor az embert egyszer megalázzák, akkor oké, túlteszi magát az ember. Viszont, mikor mindenki megengedheti magának, hogy törtessen előre, másikat semmibe véve, az már gáz. Valaki pletykákat is kezd terjeszteni, valaki hazugságokat is. Ha elmondod az álláspontod, te miért akarsz jobb körülményeket? Hogy gondolod, hogy ezt megosztod velem? Nem tudom megszámolni a két kezemen, hogy hányan mentek már el.Aki eddig azt mondta, hogy a munkahelyen kìvül nem szeret munkával foglalkozni,nem is fog, az már a farsangi dìszletet, bulit szervezi az embereknek. Röhej. Mit gondoltok erről? 21/F
2020. júl. 11. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A munkahely dolgozni van. Nem pletykálni, áskálódi, véleményt formálni, azokat terjeszteni, másokat kritizálni. Egyszerűen bemégy reggel, felveszed a munkát, azt becsülettel megcsinálod, leveszed a munkaruhát, kilépsz a gyárkapun és KÉSZ. Ennyi.
2020. júl. 11. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Te is ìgy szoktad?
2020. júl. 11. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, szerinted miért jár az ember a munkahelyére, azért, hogy barátokat szerezzen, vagy hogy dolgozzon?
2020. júl. 11. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az általad ecsetelt esetben én ajánlom, hogy keress más munkahelyet.
2020. júl. 11. 18:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenki ìgy van vele. Belső motiválás max. működik az első napon.
2020. júl. 11. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Vérmérséklet kérdése. Én pont olyan stílusban, és hangnemben válaszolok ahogy hozzámszóltak.

Volt, hogy egy új főnököcske magaslóról kezdte osztani az észt, ami előbb anyázásba váltott, majd általa kirúgással, általam felmondással való fenyegetőzésbe váltott.

Gyakorlatilag fogtam is magam, és hazamentem a francba.

Két óra múlva a nagyfőnök hivogatott,hogy menjek vissza.

Szóval állj ki magadért és lesz ami lesz, de önbecsülésed csak egy van.

2020. júl. 12. 07:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Aktív koromban én is voltam "nagyfőnök" (góré). Találkoztam ilyen-olyan jellemű emberrel. Az egyiknél elnézőbbnek kellett lennem, mert láttam, hogy sajnálja a megtörtént hibáját. Egyébként is sérülékeny lelkű volt. A másikat meg kellett szidnom a hanyagságáért, mert csak ekkor látta be a hanyagságát.

Viszont az nem főnöknek való, aki mérgében a beosztottja anyját emlegeti!!!

Azt viszont jó tudni, amit a közmondás mond: "Akár a tojás a köre, akár a kő a tojásra esik - a tojás törik össze..."

2020. júl. 12. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!