Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos, hogy ezért letolt a főnök?

Jogos, hogy ezért letolt a főnök?

Figyelt kérdés

El kellett küldeni a szokásos havi TPS jelentést, ami mindig ugyanolyan fedlappal kellett elkészíteni. Jelezték egy nappal a leadás előtt, hogy új borító kell, azonban erről én teljesen megfeledkeztem, és a régi borítóval küldtem el.

Hétfőn egyből ezzel fogadott a főnök, és letolt. Én kijavítottam a hibát, de több főnök is ugyanezért tolt le.

Szerintetek ez jogos?

2020. júl. 11. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogos, előre szólva lett, hogy más borító kell. Az ilyen dolgokat nem szabad elfelejteni.

Azt mondjuk nem értem miért kellett több főnöknek is letolnia, de valószínűleg nem tudták, hogy más már szólt emiatt.

Ne emészd magad ezen, de legközelebb figyelj jobban oda!

2020. júl. 11. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem rugalmasak ha ilyenek felett sem tudnak elmenni.

Kucsit földhöz ragadtaknak tünnek nem lehetnek vmi szeleslatokörü vezetök.

Csak ugy van jo'ahogy en mon'tam osz't jo napot.

Ha az üzletmenetüknek ekkora vezetöi kapacitas elég akkor elég.

En csak akkor agonizàlnék rajta, ha vmi sikerorientalt nyitott szeleslarokörü rugalmas emberekkel akarnék kimondottan együtt dolgozni célzott fejlödés érdekében. De csak vegetàlok most ugy is szal. Akkor jo van bocsesz leszedem, lesz kék akkor ahogy az elvtàrs mondja.

2020. júl. 11. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Amugy erdekes hogy detto igy kezdödött az egyik film.

Hogy a föszereplöbe belekötöttek a jelentés boritoja miatt.

2020. júl. 11. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ideje egy terapeutához fordulni, hivatali patkány :)
2020. júl. 11. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
38%

Teljesen jogos, akár ki is rúghatott volna ha olyan.

Természetesen nem lett volna ez a lépés tőle valami empatikus, de ha valamit elvégez az ember elvárják, hogy precízen végezze.

De ne csüggedj ezen, emberek vagyunk, hibázhatunk, én is hibáztam már nem is egyszer, meg is lett az ára.

Anno 15 éve suhancgyerek koromban elmentem egy kőműves mellé segédnek, feladta feladatként, hogy kenjem le a bitument. Előre szólt, hogy legyen elég mindenhova. Azonban nem oszlattam jól szét így nem lett elég és jól letolt majd elzavart haza. Szóval ez ilyen.

2020. júl. 11. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
*"En csak akkor agonizàlnék rajta, ha vmi sikerorientalt nyitott szeleslarokörü rugalmas emberekkel akarnék kimondottan együtt dolgozni" ugy ertem akiknek nem egy jelentés boritoja a kulcskérdés az üzletben.
2020. júl. 11. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
44%
Előre figyelmeztettek, hogy változás történt és eszerint cselekedj. Te elfelejtetted. Jogos a letolás, de emiatt ne emészd magad. Máskor figyelj a főnök utasításaira, különben jogos lesz az ennél nagyon kellemetlenebb fegyelmi is.
2020. júl. 11. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Egy dolgot kene belatnod. Nem a lelki bekedet akarta megzavarni azert, mert neki ez esik jol.

Hibaztal is, es szeretne, ha tanulnal belole. Se ugyanezt, se mast lehetoleg nem csinalnal rosszul. Termeszetesen tevedni emberi dolog es o is tudja, de neki ez is a dolga.

Nem azert tolt le, mert egy gennylada.

2020. júl. 11. 19:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem ismeri fel senki a Hivatali patkányok híres jelenetét? :D
2020. júl. 11. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

És kajak :DD

2020. júl. 11. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!