Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a kolléga/dolgozó szorgalma...

Ha a kolléga/dolgozó szorgalmas és becsület, de olyan, mint egy gyerek, kirúgnátok?

Figyelt kérdés
Fogni kell a kezét, "bocs, hogy élek" stílusa van, szüleit hívogatja napközben (szünetben kizárólag), a többiek kikezdik.
2020. júl. 10. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Az olyanokat kellene fejbe rúgni akik szúrkálódnak . Egy jó acèlbetétes bakancsal. Hatalmam lenne már az emberiség 90% a föld alatt lenne.
2020. júl. 10. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Magyarul nem egy kőbunkó,aki azt keresi,hogyan lehet kicsinálni másokat,vagy elüldözni a munkahelyről,hanem a saját dolgát végzi.Nem másokkal foglalkozik.

Valamiért,mint egy előző válaszoló is írta,ezek kellenek.

Mert a munkaadónak ez duplán előnyös.

Addig sem azzal foglalkoznak,hogy alacsony a fizetés,amíg egymást ölik.

Az agresszor pedig fenyíti a többit a munkára.

Többek között ezért is tart itt ez az ország.

Rengeteg az alkoholista,mentálisan sérült ember.

Mert az a mentalitás,hogy aki normális,nem rosszindulatú,azt piszkálni kell.

Illetve nem azt nézik a munkaadók ki hogyan teljesít,hanem ki tud jól se--get nyalni és letaposni a többit.

2020. júl. 11. 05:42
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Az oké, hogy szorgalmas, de akik itt hőzöngenek, hogy a normális embereket vegzálják, azok olvassák már el még egyszer a kérdést. Egy mártír, passzív agresszív emberről lehet szó, ugyanis a "bocs, hogy élek" emberek általában ezeket a tulajdonságokat viselik magukon. Hát ha ti szívesen dolgoztok egy ilyen emberrel, akkor egészségetekre, de én vezetőként nem engedhetem meg, hogy ilyen emberek mérgezzék a légkört, bármennyire jól dolgoznak, hosszú távon elviselhetetlenek. Ha fejlesztés, támogatás hatására sem képes változni, akkor sajnos búcsúznék tőle és ettől nem lennék rossz vezető.
2020. júl. 11. 08:26
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Ráadásul még csak nem is önálló, kíváncsi vagyok, hogy hányan védenetek akkor is, ha napjában 10x fordulna hozzátok minden piszlicsáré kérdéssel...
2020. júl. 11. 08:28
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Hisz azért van ott, hogy ellássa a feladatait, amit ahogy kiveszem megtesz.

Sokkal rosszabbak azok, akik nem kérdeznek, nem is nagyon akarnak dolgozni csak amit muszáj, közben csak a szájuk jár, pl. Piszkálják a leírt kollégákat.

Inkább a többieket kellene helyretenni.

Szomorú, hogy a munkaadók azt értékelik kinek mekkora a szája nem pedig azt hogy hogy végzi a munkáját és milyen a munkához való hozzáállása.

2020. júl. 12. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja még annyi 13-nak: én is hasonló kaliberű vagyok, igaz én önállóan dolgozom csak akkor kérdezek ha valamit tényleg nem tudok. Viszont én sem bratyizok a kollégákkal, szünetben inkább felhívom a páromat.

De nem vagyok passzív-agresszív, ez hatalmas nagy ostobaság. Teljesen kiegyensúlyozott vagyok belül, csak pont nem érdekelnek a kollégák, mert sosem lehet tudni melyik mikor szúr hátba - így a kapcsolatomat velük a munkakapcsolaton nem emelem túl.

2020. júl. 12. 08:54
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

16-os: tök jó, hogy te ilyen vagy, de a kérdező nem erről a típusról írt. Itt eléggé ki lett sarkítva arra, hogy ez a szegény ember megszakad a munkában, a többiek meg bántják, holott minden éremnek két oldala van, és a másikat nem hallottuk.

Erre próbáltam rávilágítani a 13-as és 14-es válaszban.

2020. júl. 12. 11:44
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Látszik, hogy csak a 13-as tudta értelmezni a kérdést. Itt nem arról van szó, hogy rúgjunk mindenkit, aki nem egy agresszív kőbunkó. Gyerekes viselkedésű, szerencsétlen, elveszett emberre nem lehet felelősségteljes munkát bízni. Egy munkahelyen a KÉPESSÉG ugyanolyan fontos, mint a szorgalom. Ha nincs meg, akkor bizony nem érdemes hosszú távon foglalkoztatni.
2020. júl. 12. 12:01
 19/19 anonim ***** válasza:
26%

Nem vezető vagyok, csak szimpla dolgozó. De ha vezető lennék, nem rúgnám ki (hiszen miért is rúgnám ki, ha egyszer jól végzi a dolgát), és dolgozóként se piszkálom soha az ilyen munkatársakat, inkább igyekszem a szárnyam alá venni őket.

Gondolom, fiatal vagy (vagy fiatal lehet a munkatársad... de feltételezem, hogy te írtad ki a kérdést magadról), nincs semmi baj, majd beleszoksz. Első munkahely? Nem kell rágörcsölni, és hidd el, találni fogsz egy "mentort", aki hajlandó tanítani, én is mindig találtam egyet pályakezdőként, és most igyekszem én pesztrálni a fiatal kollégákat, ha valaki esetleg ki akarná őket kezdeni.

A félszegség pedig idővel elmúlik.

2020. júl. 15. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!