Visszamennétek elbúcsúzni a kollegáktól ha céges leállás alatt rúgtak ki, amiről előre nem is tudtatok?
Kirúgtak a céges leállás alatt, többet nem is kell mennem. A céges leállás előtt nem tudtam a kirúgásról így nem búcsúztam el senkitől azt hittem a leállás után folytatom.
De kirúgtak ráadásul vissza se kell mennem többet. Bemenjek csak azért hogy elköszönjek? Vagy szarjak az egészre? Végül is kit érdekel a távozásom kb senkit se, vagy max azt érdekli akire rázuhant az én munkám is. De azt se pozitív értelemben.
"De nem a munkahelyre mennék vissza, hanem elhívnám őket munka után beülni valahova utoljára."
Jó ez már részletkérdés a fő kérdés: tűnjek-e el szó nélkül mintha sosem léteztem volna?
Végül is szar dolog lenne visszamenni elköszönni és akkor rájönni hogy kb kutyát se érdekli hogy elmentem.
"Hogy rúgtak ki a leállás alatt? Ilyesmi nem szabályos."
??? Már miért ne lenne szabályos? Határozatlan munkaszerződés, bármikkor felmondható, még szabadság alatt is, felmondási idő az ugyan jár, de a munkáltató dönthet úgy hogy felment a munkavégzés alól. Vagyis be se kell menni.
Minden szabályos az utolsó tollvonásig. Etikátlan az igaz, de nem jogszerűtlen.
"hogy felmondási időt töltesz munka nélkül."
De ennek a kérdéshez ugyan mi köze van? A világon semmi.
El nem tudom képzelni ha felteszek egy kérdést miért ragoznak egyesek olyanokat aminek köze nincs a kérdéshez.
A kérdés csak annyi ha már soha többé nem kell visszamennem a munkahelyre bemenjek-e csak azért hogy elköszönjek a kollegáktól?
ennyi volt a kérdés. Hogy én mit és hogy töltök jogi értelemben ennek köze nincs a kérdésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!