Diákok! Ti mennyit kerestek havonta nyáron és szorgalmi időszakban?

Szorgalmi időszakban 30-60
Nyáron ~90 körül, nem viszem túlzásba a munkát nyáron.

Semmit. Nyáron pihenek. Ha dolgozom is akkor csak családtagoknak a ház körül segítek. Egyetlen egyszer mentem el melózni nyáron 10 órás kemény fizikai munkára (1 hónapot bírtam lehúzni) onnantól kezdve megfogadtam, hogy tanulni fogok csak ne kelljen ilyen körülmények között dolgoznom. Inkább tanulok nyáron is :D
Most épp nyaralni vagyunk, de utána már az érettségi tételeket nézegetem majd.
3 Megértelek. Nekem is elment a kedvem az élettől, mikor egyszer éjjel színpadot kellett bontanunk. Azon a nyáron nem is vitt rá a lélek újabb munkára. Meg aztán gimi mellett főleg érthető, ha nem dolgozol még. :)
A többieknek köszi a választ, felpontozok mindenkit!

Egyetem mellett négy magándiákom van (egy általános iskolás és három gimnazista), akiket angol (C2-es vizsgám van) és olasz nyelvből (B2-es vizsgám van) korrepetálok. Egy óráért 2500 forintot szoktam elkérni, szóval a havi bevételem 40 ezer forint, de ha többet jön valamelyikük, akkor egy picit nyilván több. Olyan is volt, hogy ingyen tartottam órát, szóval eléggé kiegyenlítődik.
Nyáron nem jönnek diákok, viszont a barátaimmal el szoktunk járni különböző rendezvényekre segíteni és szervezni, ahol általában pár hét alatt 100 ezer forint jön össze.
Most elkezdtem fordítani egy angol és egy olasz nyelvű könyvet (előbbit magyarra, utóbbit angolra) de hogy ezekből mennyi fog bejönni a végén, az még nem biztos.
22/L

14 éves korom óta április vége - októben közepe között megkeresek atlagosan 1millió körül, ma több melót elvállalnék több is lehetne.
Ma 6óra melóval megvolt 50.000

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!