Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudom, hogy mit dolgozzak?

Nem tudom, hogy mit dolgozzak?

Figyelt kérdés

Nos, nem tudom mi tévő legyek. Rendelkezem most egy érettségivel és egy hegesztő bizonyítvánnyal, viszont hegesztőként nem akarok elhelyezkedni mivel utálom, és utoljára 3 éve volt hogy hegesztettem (akkor még iskolában ugye). Teljesen el vagyok veszve emiatt, nagy elvárásaim nincsenek a munkák felől csak hogy megtudjak majd élni a későbbiekben.

Sokan mondják hogy menjek Tescoba vagy hasonló helyekre, de kasszásként nem tudom elképzelni magam szóval az így kilőve.

Mit tudnék ilyenkor csinálni? Aki volt hasonló helyzetben az hol kezdett el dolgozni?

2020. júl. 4. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
Mit szólnál a sofőrséghez?
2020. júl. 4. 17:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Esetleg ha van b jogsi akkor futár majd nemzetközi sofőr(furgonos),én a belföldet ki hagytam így azonnal nemzetközis lettem így eléggé sok információt kell megtudni de bele tudsz jönni, kicsit be jarod a világot aztán rá jössz dolgokra így majd tudsz dönteni legalább is én ebben bízok,nem régóta csinálom de kezdek rá ébredni a dolgokra és mondjuk azt hogy felnőlni, itt magadra vagy utalva ha van időd és energiád ami inkább csak hétvégén lehetséges és kint vagy külföldön akkor ha olyan helyen vagy akár kirandulhatsz is ehetsz finomat és új embereket tudsz megismerni csak mondjuk jól jön ha megy valamilyen nyelv is angol, német mondjuk én enélkül is boldogulok igaz azért a német cseppet megy.

Anyiból jobb hogy van érettségi ha tovább akarsz tanulni,meg azért egy fokkal talán a munkáltatók is jobban alkalmaznak legyen az egy sima mezei meló.

Ha esetleg többet akarsz tudni erről a furgonozásról mesélek róla,ez csak tényleg azért jó mert úgy mond van melód,fizetés,ha szeretsz vezetni és világot látni kicsit akkor ez egy darabig jó,meg tudhatod azt hogy azért nyugaton sincs kolbászból a kerítés,kicsit beteg a német nép mert meg állsz a haza mellet és rád hívja a rendőröket amiből kB semmi gond nem lesz igazoltatnak aztán megmutatom hogy a szomszéd faluba van a lerakóm és valahol nekem is pihennem kel aztán megertik és el mennek.

Azt is tapasztalhatod hogy a kedves vagy itthon kis hazánkban az emberekkel akkor ők is azok és nem minden magyar rossz ha esetleg azt hiszed hogy szemetek az emberek.

Megtanulod saját magadat el látni,mert ha otthon maradsz hajlamos lehetsz el lustulni már csak tapasztalatból mondom,magadnak csinálni úgy mond mindent, mert itt csak te vagy, ha ezt ki bírod és úgy mond nem le amortizálódsz mint sokan pl hétvégén csak sörözés és ivászat ha nem kirándulás ismerkedés a dolgokkal akkor szerintem meg fogsz emberesedni csak olyan céget, főnököt és iranyítót kell ki fogni.

Sok felé dolog van amit most fiatalon kell ki próbálni és látni na itt aztán lehet látni dolgokat, eddig úgy mond az őrült olasz származású de osztrák nőn kívül akitől csomagot kellet volna fel vennem de nem értette hogy mit akar itt egy magyar rendszámos furgon?

És 20 percen át értetlenkedett velem és az irányítómmal akivel angolul majd németül is beszélt, hiába minden nem adta átt a csomagot amit 50 km arébb kellet volna vinnem majd onnan felrakodni és haza menni, egyszerűen nem fogta fel hogy útba esett és el vállalta az irányítóm a megrendelőtől hogy el szálítom neki a csomagot,inkább rám hívta a rendőröket ahogy ez ott szokás de a rendőrök csak nevettek én pedig ott hagytam a nőt mert annyi időm nem volt.

2020. júl. 4. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!