Beadnátok oda a jelentkezéseteket ahová egyszer felvettek , de visszamondtad a melót?
Volt egy állásinterjúm ahol magamat adtam, ez a hr-es csajoknak bejött, fel is vettek csak aztán úgy alakult a sorsom, hogy nem tudtam otthagyni a melóért a sulit ( elkezdtem a 5. évet mert tetszett egy csaj amikor nem mertem megszólítani gondoltam elmegyek, erre az interjú után meg beszélgettünk pont akkor amikor ki akartam iratkozni , úgy nézett ki, hogy ha "fűztem volna" még egy kicsit akkor összejön, aztán a melót visszamondtam erre rá két napra kiderűlt, hogy a csaj szektás.. se meló, se lány).
Most rá 2 éve megint hírdetik a melót.
Beadnátok a jelentkezést, így?
2 év alatt rég elfelejtettek...
Esetleg lehet adatbázisuk, ahol rögzítik, kik felvételiztek már, így megemlítheted, hogy volt már ilyen, de akkor ne rzt a kesze kusza szektás csajos sztorit add elő...
Én pl jelentkeztem egy allásra, szfvár asztalosoknak legjobban fizető cégéhez, fel is vettek volna, havi 300al pályakezdőként, de beijedtem, így visszamondtam a melót, 3 ev után újra beadtam az önéletrajzom, amiben feltüntettem, hogy már egyszer jelentkeztem, és fel is vettek volna, de mivel szakmailag nem tartottam magam alkalmasnak a számomra bemutatott pozícióra, ezért beijedtem, de mostanra nem jelentene különösebb kihívást.
Fel is vettek.
De volt olyan is, komárom nokia, még a fénykorában, felvettek, de visszamondtam, aztán köv héten megtudtam, hogy egy csaj akit le akartam varrni, ott melózik, mentem vissza a munkaközvetítőhöz, aki azt mondta, náluk 2 évig nincs lehetőségem újra jelentkezni, de szép szóval jó modorral meggyőztem őket, hogy tegyenek be engem is a csapatba.
Ui.: 3 hét múlva levarrtam, aztan le is számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!