Ti hova adtátok be a jelentkezéseteket 2017-ben? Mennyire gondoljátok nehéznek az idei érettségit?
Semmelweis egyetem GYTK
Szerintem átlagos volt az idei érettségi.
Corvinus - Pénzügy-számvitel
Szerintem átlagosak voltak az érettségik, bár én csak közepeztem:)
ELTE- Szociológia (A)
Utána Corvinus és Pázmány, ugyan ez a szak.
Én az írásbeli előtti hétvégén beteg voltam(Ballagás után egyből) ,szombat hajnalban még 39 fokos lázzal és hasmenéssel szenvedtem...elhiheted mennyire kivoltam. (Nem vizsgadrukk, szalmonella.)
A magyar szerintem nagyon szivatós volt, annak ellenére, hogy Petőfi stb. volt benne. Eleve ez az új elrendezés, hogy 90+150 perc..Nem erre készített a 4 év. Természetesen megoldható volt, de még az irodalomtanárom szerint is "pályája egyik legrosszabbja,legszivatósabbja. Utálja, mert tudja, hogy sokkal többet tudunk, mint amilyen eredmények születtek"
A matek az szerintem elég kényelmes volt, nagyon tartottam tőle, de úgy sikerűlt, ahogyan számítottam rá.
A töri könnyű volt szerintem, mikor megláttam a tarárjárást és ll.vh-t az esszében, majdnem hangosan visítottam. Ennek ellenére elég sz@rul pontozta a tanárom..mindegy.
Angolból emelteztem. Azt hittem közepen ülök. Valami fenomenális volt!
Jobb lett, mint a középszintűek...
A szóbeli...
Még ugye előtte állunk.
Semmi kedvem tanulni, semmi motivációm, mert lehet, hogy (elég jó érettségikkel is) lecsúszok az első megjelöltemről.
Feleslegesnek érzem a 20-20 nyelvtan és irodalom tételt, én 10-10et adnék.
Töriből megfelelő a 20. Aki figyelt a 4 év során, annak easy. (Úgy ballagtam, hogy 13 a húszból már a fejemben van. Azokból feleltünk,írtunk)
Eme 'szörnyű hányattatások' ellenére ma megtanultam 3iro. & 2 nyt. tételt, de basszus..:(
Azzal vígasztalom magam, egyetemen ennyi lesz egy sima vizsga.
Hajrá mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!