Hülyének nézik az embert, ha nem kéri a cafetériàt?
Szerintem erre a szerencsétlen kérdésre, valamit az arra való válaszolásra több időt fordítottál, mint a SZÉP-kártyával kapcsolatos összes bürokrácia háromszorosa lett volna.
Nézd, én a legminimálisabban sem vagyok rászorulva, de miért ne élnék vele, ha egyszer adott?
Ha kell, eláll a szekrényben 4 évet, aztán hétvégézem egyet belőle a Four Seasons-ben.
A fizetésedet sem kellene elkérned😂😂😂😂😂😂😂
Amugy meg ha azt akarod, akkor hagyd ott, ahogy jónak látod.
Nem kell csicskulni, alljal ki magadért!
Mondd meg hogy téged nem érdekel a szép kártya és hagyjanak békén!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nem értem, hogy hogy jön ide a fizetésem, amiből élek, egy jelképes összeghez. Ha a fizetésem szintén úgymond jelképes lenne, hát hidd el, hogy az ügyben is lépnék. Nem nem kérném el, hanem nem dolgoznék ott. Mellesleg ha olvastál volna, ezt mondtam, erre néztek furcsán.
21-es, véleményekre voltam kíváncsi, a SZÉP kártyára nemcsak az időt sajnálom, hanem nem akarok vele foglalkozni, mert nem látom értelmét. Én abból biztos nem megyek 4 év után Four Seasons-be (infláció, összeg...stb)
Hiába adott, ha egy darab rendelést sem tudok belőle finanszírozni, annak meg nem igazán látom értelmét továbbra sem, h x havonta vmi kis dologra felhasználjam, amit addig hatszor kifizetek már saját pénzből. Így ebben a formában egyszerűen nincs értelme. A kérdésem arra irányult, hogy amikor valaki inkább azt mondja nem kér ebből a jelképes összegből (amit emellé még se kivenni, se utalni nem tud) miért kell furcsán nézni, mintha minimum milliókat utasítottam volna vissza.
Akik jutnak valamire, azok azért (is), teszik, mert nem így gondolkodnak.
A Tesco Zrt. pénztárosa sem közli veled a kasszánál, hogy "jajj, ne fizess, mi az a 20 000 forintos vásárlás nekünk, amikor egy évben van 200 000 000 000 forint bevételünk csak Magyarországon!"
Én egy szaros vidéki garázst ia kiadtam, havi 15 000 forintért, pedig semmit nem változtat az életemen. Áron alul, de hosszú távra, hogy foglalkoznom se kelljen vele.
Egyszer elintéztem, 4 évvel ezelőtt, azóta gondom nincs vele, elutalják havonta és kész.
Azóta az a szerencsétlen 15 000 forint 680 000 lett az évek során. Nem a világ, de egy jó nyaralás 2 főre megvan belőle, igaz, nyilván nem "gyűjtöm" külön.
Megért 4 éve egy gyors jofogas.hu hirdetést és egye gyors találkozót.
Mellesleg a példàd azért nem jó, mert én nem egy cég vagyok, a két költségvetés teljesen más.
Másik példàd azért nem volt jó, mert ha elolvastad volna fentebb, a kp juttatást (akármilyen kevés is volt) kértem. Mert pénzzel előrèbb vagyok, mint ahogy te is előrèbb voltàl a garázséer kapott összeggel. A SZÉP kàrtyàval nem.
Négy év múlva elmehetek nyaralni, de csak belföldön és csak oda, ahol elfogadják. Elhiszem, hogy valakinek ez szàmít, nekem nem sokat. A kérdés pedig arról szól, hogy egy nevetséges összeg nem kérése, amit ráadàsul korlàtozottan tudok felhasználni, miért váltja ezt ki az emberekből, de már igazából látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!