Hülyének nézik az embert, ha nem kéri a cafetériàt?
Figyelt kérdés
Nincs kedvem vesződni vele, csak SZÉP kàrtyára lehet kérni az összeget. Nem gyakran jàrok olyan helyekre, ahol felhasznàlhatnàm, ráadásul nem annyira sok az összeg, hogy szerintem megérje az adminisztrációval a vesződés. Így inkább azt mondtam, hogy köszi, de ha nem tudom kp-ba kérni, akkor inkább hagyjuk, erre úgy néztek rám, mint aki nem normális...2020. jún. 29. 17:04
11/28 anonim válasza:
Nektek egy 10 ezer Ft körüli összeg az semmi? Majd ha az sem lesz, a cipőtalpat is megennétek majd.
12/28 anonim válasza:
Lehet, hogy egy heti rendeléseteket nem fedezi, de azért egy jó részét igen. Szóval érdemes vele élni, meg ha van párod szabadidő zsebből el lehet menni fürdeni, élményparkba, meg szállásra is elfogadják. Én nagyon szeretem a szép kártyát.
13/28 anonim válasza:
Én egyetértek veled. Nekünk szerencsére lehetett kp-t is kérni, és annak hiába magasabb az adója, én azt kértem. Nem sok a cafeteriánk, szóval ha nem lehetett volna kp-t kérni, lehet én se kérek inkább.
14/28 A kérdező kommentje:
Egyàltalán nem provokàlás, de örülök, hogy néhányan azért megértették a lényegét. Érdemben nem járul hozzá a megélhetésemhez, talán a 13-asé a legjobb példa. Volt, ahol lehetett kp-t kérni, ott én is mindig azt kértem, mert azzal tudok érdemben mit kezdeni, hiába magasabb adósávba esik, akkor is.
2020. jún. 29. 17:53
15/28 A kérdező kommentje:
10-es is jól leírta, na pont arra gondoltam. Egyáltalán nem éri meg semmilyen módon a vesződést, nincs arányba a befektetett energia a kapott juttatással, főleg úgy, hogy korlátozva is van, hol használhatod...stb. Ha érdemben hozzátenne az összeg az életemhez, vesződnék vele természetesen, de egy jelképes összeg nekem nem ad hozzá az életemhez.
2020. jún. 29. 17:56
16/28 A kérdező kommentje:
11-es ma már egy családi bevásárlás is több ennél. Meg tényleg, ahogy 10-es írja, 1*2* használod és annyi. Ezt most tök őszintén, minek? Mit csináljak ezzel?
2020. jún. 29. 17:58
17/28 anonim válasza:
Mekkora a havi összege?
Egy anonim fórumon tettél fel teljesen anonim kérdést.
Édesanyám havi 9000-et kap rá, gondolom annál sokkal kevesebb sehol nem lehet.
Emlékei szerint ki kellett választania a csomagot, majd egy aláírást megejteni- ez volt a "nagy" procedúra.
Nyilván nem nagy összeg, de éves szinten 100 000 felett van.
Hozzácsapsz mégegyszer annyit és megvan majdnem 1 hét wellness, aminek a felét a cég fizette.
18/28 A kérdező kommentje:
12-es a rendelést egyben kell kifizetni, így hiába fedezi egy részét nem tudok vele mit csinálni. Wellnes-be meg egyéb helyekre, mint màr mondtam, kétszer is eljutok, mire ez a jelképes összeg lesz annyi, hogy elmenjünk. Lehet vele sakkozni igen, meg megértem, hogy valaki szereti, akkor làtnám értelmét, ha nem csak egy részét fedezné a kaja rendelésnek, hanem legalább a fél havit. Vagy ha 2-3 hónap múlva el tudnánk menni wellnesezni normàlisan úgy, hogy nemcsak “egy részét” fedezi. Lehet ezt csűrni csavarni, nekem így nem éri meg, ahogy a 10-es is írta a bohóckodást. Most vagy adnak egy normálisan érdemben felhasználható juttatást vagy hagyjuk ezt a látszat intézkedést.
2020. jún. 29. 18:11
19/28 anonim válasza:
Ne mondd már hogy nem lehet készpénzzel kiegésziteni, amit nem fedez a kártya?
20/28 A kérdező kommentje:
Mi egy hétre rendelünk legalább egyszerre általában.amit egyben kell kifizetni vagy utalással vagy kp-val. Nincs olyan, hogy àtutalok valamennyit aztán majd a többit kp-ban. Meg alapvetően mint írtam, nem éri meg a vesződés, h most egy részét ezzel egy részét azzal... stb mikor tényleg olyan összegekről beszélünk mint egy kajarendelés. Ha valakinek van ideje ilyenekkel vesződni, tegye. Most vagy tudom használni a juttatást vagy nem.
2020. jún. 29. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!