Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek érdemes elvállani...

Szerintetek érdemes elvállani az állást?

Figyelt kérdés

Egy gépbeállítói pozíció lenne. Voltam állásinterjún, és azok a fröccsöntőgépek, amiken dolgozni kéne teljesen másak, mint azok, amelyeken tanultam a szakmám (műanyagfeldolgozó technikus vagyok). Tehát bekéne tanítani, azonban a betanító személye egyáltalán nem szimpatikus és látszik rajta, hogy nem lenne hozzám türelme. A bér elég alacsony, két műszakos munkarendben nettó 130 ezer. És a főnök azt mondta, hogy 2-3 héttel a munka elkezdése után már nekem kell a műszakomat vinni. (4 operátort kell irányítani, és "kordában tartani őket"). Érdemes elfogadni az állást, vagy keressek egy másik melót.

20F

2020. jún. 28. 11:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az lesz, nem fogom elvállalni. Már csak az a jó kérdés, hogy hogyan utasítsam el az ajánlatot anélkül, hogy "megsértődnének", és amíg nem találok jobb helyet, addig az éjszakás operátori pozíciót nyomatom ugyanannál a cégnél.
2020. jún. 28. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

Mi lenne ha tanulnal egy szakmát?

Villanyszerelő vagy valami.

Igazából éjszaka mellett jó van lehet tanulni, mint a két műszakban.

2020. jún. 28. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az allando ejszaka se olyan faraszto, mint a ketto vagy tobb, mert nem tudsz ide-oda atallni. Inkabb nezz mast.
2020. jún. 28. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!