Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tudom ezt figyelmen...

Hogy tudom ezt figyelmen kívül hagyni?

Figyelt kérdés
Most megyek honvéd suliba és mindenki elmondja akivel találkozok hogy nem nézi ki belőlem. Tudom hogy ez így nem nagy dolog de már ki nem állhatom hogy “nem illik hozzád” “miért pont azt, nem tudom elképzelni” és hasonlókat hallgatni naponta. Én ezt szeretném és kész. És akárhányszor ilyesmit mondanak nekem kicsit elbizonytalanodok akármennyire is ez minden álmom. Hogy tudnám ezeket figyelmen kívül hagyni?

2020. jún. 25. 18:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy azért erősödik is az bennem hogy azért is megcsinálom és megmutatom nekik de nagyon rosszul esik hogy ezt mindenki elmondja, pedig azért tudhatnák felnőtt fejjel hogy ez hogy tud esni.
2020. jún. 25. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez az álmod, akkor ne foglalkozz velük. Állj a talpadra, és mond meg nekik nyíltan és konkrétan, hogy te ezt eldöntötted, és kész. Nincs beleszólásuk a döntésedbe.

Ne bizonytalanodj el, ha úgy érzed, hogy ezt szeretnéd, akkor ne tántorítson el tőle senki.

2020. jún. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!