Hogy tanuljam meg egyszerűen figyelmen kívül hagyni ezt a lányt?
Szóval az a helyzet, hogy 11.-es vagyok és van egy lány az osztályban, aki nagyon nem bír engem. Kilencedikben még jóban voltunk, aztán tizediktől utált meg valamiért. Én kitűnő tanuló vagyok, ő meg már bocsánat de egy buta, balhés csaj, már több tanárnak is meggyűlt vele a baja. Ez a lány tavaly végig beszólogatott nekem, mert az egyik tárgyból nagyon jó voltam és versenyekre jártam. Mindig kiröhögött, sértegetett.
A barátaim azt mondták hagyjam figyelmen kívül. Azt hittem ez idénre sikerült, mert már kevesebb közös órám van a lánnyal, de tévedtem. Ma is összesúgott valakivel a hátam mögött, mert jelentkeztem egy szakkörre.
Alapvetően ez a lány más osztálytársaimat is idegesíti, mert aki valamilyen tárgyból kiemelkedő vagy jó eredményeket ér el, azoknak mind beszólogat, megalázza.
Mit tudnék tenni, hogy figyelmen kívül hagyjam? Sajnos elég érzékeny vagyok, nem szeretek rosszban lenni az emberekkel és ez fáj nekem. Én nem tettem a lány ellen semmit.
Ezt a személyiségünk alakulásakor, fiatalon még tragédiának fogjuk fel. Engem sem szerettek sokan, mert hasonló voltam hozzád, sok versenyre jártam, jó tanuló voltam. Ők meg szinte melegedni jártak. És 17 éves koruktól szültek, pasiztak. Most 15 év után, mikor nézegetem a facebook oldalukat, némelyik 3-4-5-6-7!!! gyerekkel egy putriban lakik, és a fele férjnél sincs, munkahely "gyesen vagyok, az élet iskolája" megbhaaonlók. Én meg már elértem, hogy saját hitelmentes házam legyen és jó munkám, igazi családom, férjem.
Valahogy próbáld meg letojni, végülis tanulni jársz oda. A szünetekben hallgass zenét, vagy foglalkozz azokkal, akik normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!