Milyen egy jó pincér?
Figyelt kérdés
Üdv.
Pár éve végeztem pincér szakon, 5-ös bizonyítványom lett és, szinte mindenki aki dolgozott velem, vagy tanított engem csak dicsért. Miután végeztem a gyakorlati helyem esélyt adott hogy folytathassam a munkám ott, illetve az a hely ahol vizsgáztam annak az étteremnek a vezetője is munkát ajánlott. De én egyátalán nem érzem azt, hogy jó pincér lennék. És nem értem miért tartanak engem jó pincérnek. Általában 2 tányérral mozgok, többel nem, az egyetlen előnyöm hogy beszédes vagyok, a tálcát sem érzem a kezemben magabiztosnak (nem alulról fogom a tálcát, hanem a tálca szélét fogom). Szeretném ezt a szakmát csinálni. Esetleg tudnátok némi tippet,tanácsot adni hogy hogyan fejlesszem magam?
2020. jún. 23. 14:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!