Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne az álommunkátok?

Mi lenne az álommunkátok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 21:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Könyvtáros vagyok. Nekem ez álommeló, imádok olvasni és az emberekkel foglalkozni. Egyedüli bibi az egészben a minimálbéres fizetés és az, hogy nem régiben szüntették meg a közalkalmazotti státuszomat és most már helyette rendes munkavállaló vagyok azaz leszek november 1-től.
2020. jún. 22. 21:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
táncolni szeretnék, vagy tánctanárnak lenni, vagy táncruhákat varrni.
2020. jún. 22. 22:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Pandagondozó lennék. Vagy állatmentő.
2020. jún. 22. 23:35
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Máltai vállalkozásba kezdeni.😂😂
2020. jún. 23. 00:00
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Állat gondozó,tengerbiológus,festő művész.
2020. jún. 23. 00:03
 16/22 A kérdező kommentje:

Látom nagyon népszerűek az állatok :D

14-es, neked: 😱☺️😊😋😊😘😛😘😜😊😊😍☺️🤯😂🤣🤣😭🤣😂🤣🤣😭😂🤣😭🤣

2020. jún. 23. 00:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én légi utaskísérőnek mennék :)
2020. jún. 23. 02:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy alapjáraton félénk vagyok és a hangom sem a legjobb, de én is szívesen lennék egy punk rock bandában énekes, gitáros vagy akár dobos is. Nagyon élvezném, bár tudom jól, hogy nem egy könnyű munka ami csak a szórakozásból áll, de azért biztos jó érzés lehet a színpadon lenni és elmerülni a zenében, mint egy buli aminek te vagy a középpontja, de valóban szórakoztatod az embereket és közben te is egy hatalmasat mulatsz a bandával. :)

Táncolni is király lenne, esetleg komolyabban ezzel foglalkozni, mondjuk háttértáncosnak elmenni vagy ilyesmi. Vicces, mert pont ezek a dolgok annyira távol állnak tőlem, de valahogy mégis ezeket tudnám elképzelni és eskü élvezném.

Egyébként HR-esnek készülök, eléggé eltér a felsoroltaktól, de emberekkel is szeretek foglalkozni, szóval mégsem olyan rossz. :D

2020. jún. 23. 03:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én PSZK-n tanulok jelenleg, de lévén, hogy gyerekkorom óta érdekel a vezetés és imádom a kamionokat, illetve szeretek is vezetni mindenképpen kiszeretném magam próbálni ezen a területen. Ezenfelül gitározom már egy 10 éve és sokat gondolkodtam azon, hogy elkezdenék tanítani, mint magántanár. Az anyag összeállítását már el is kezdtem, gyakorlatokat írok, és érthető elméleti anyagot. Mégha nem is kezdek neki, akkor is fun és élvezem. Talán ezt a magántanárkodást imádnám a legjobban egyébként.
2020. jún. 23. 09:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

vadászgéppilóta!

nem amúgy, az eredeti terv hétévesen a star wars valamelyik hajója volt... de hiába adtam lejjebb az elvárásaimból, így se repülhetek... szr ügy.

2020. jún. 23. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!