Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hiba volt ezt elmondani a...

Hiba volt ezt elmondani a főnöknek?

Figyelt kérdés
Látta rajtam, hogy nem vagyok jól, ingerlékeny voltam meg szótlan. Kérdezte minden rendben? Nem akartam hazudni neki, és úgy kijött belőlem, hogy nem is gondolkodtam, csak rázúdítottam a gondjaimat. Elmondtam neki, hogy anyám párja alkoholista, és állandóan balhé van miatta, most konkrétan megtiltotta anyámnak, hogy találkozzon velem, mert bepöccent rám, amiért nem akarom eladni a lakást, hogy vegyünk egy másikat, ahol társtulajdonos lennék, de ő lenne a haszonélvező, és még én voltam a rossz, amiért nem mentem bele, emiatt anyámmal se beszélek, mert ő meg inkább a párját választotta, ami azért rosszul esett, és rossz érzés ilyen viszonyba lenni az anyámmal. És ez így mind kijött belőlem, ő ugyan végighallgatta, meg mondott pár szót a végén, de elgondolkodtam hogy helyes volt így megnyílni előtte? Lehet csak illemből kérdezte meg és annyit várt volna hogy minden oké, köszi...
2020. jún. 18. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te egy őszinte ember vagy, aki nem játsza meg magát. Ha normális a főnököd, akkor ezt a helyén fogja kezelni. A jövőre nézve viszont nem biztos, hogy jó taktika ez, mert ha rossz embernek nyílsz meg így, akkor visszaélhetnek az ilyen személyes információkkal.
2020. jún. 18. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Hat biztos erdekes elmeny, ha valaki elmeseli a fel eletet, de ugyanakkor barmelyik normalis ember meg tudja erteni, milyen az, amikor kinyitod a szad es nem birod abbahagyni a problemak sorolasat.

Ez inkabb emberfuggo, nem is annyira a fonokseg fugg.

Ha tenyleg nagyon rosszul erzed magad, akkor menj oda hozza, es mond meg neki egyenesen, hogy sajnalod, hogy a multkor kiszaladt a szadon egy csomo szemelyes dolog, remeled nem hoztad kellemlen helyzetbe, utolagos elnezeset kerve.

Na erre 2 valasz lehetoseg van:

1.Ha valoban gaz volt a helyzet, a fonokod megkonnyebbul, hogy te hozod szoba elnezest kerve, ezzel a sztori “el van felejtve”, nem kell kerulgetni egymast, nem lesz kellemetlen hideg levego korulottetek.

2.Ha meg emberi oldalkent tekint a temara, megnyugtat, hogy mindenkivel elofordul az ilyen es a tobbi.

Szerintem nincs okod szegyenre, tanultal belole, nyilvan felnott vagy, tanuld meg turtoztetni az erzeseidet, plane egy munkahelyen a feletteseid elott, de azert a fold ala sem kell elasnod magad, ember vagy es kesz. :)

2020. jún. 18. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Bőven elég lett volna annyit mondani, hogy családi problémák az anyáddal.

Nem ő a lelki szemetesládád.

2020. jún. 18. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Már évek óta együtt dolgoztunk, de fél éve lett a főnököm. Jó a viszonyunk, mint főnök-dolgozó, de mélyebb beszélgetések vagy baráti viszony nem alakult ki. Nem igazán szoktam munkahelyen haverkodni, de úgy egyébként barátaim sincsenek, nem szoktam így megnyílni embereknek, főleg nem munkahelyen. Azt se tudta egyébként hogy milyen családi életem van, otthon lakok/külön lakok/kivel lakok/van testvérem/stb... munkán kívül eddig másról nem beszélgettünk.
2020. jún. 18. 22:19
 5/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen munkatársam, sikerült neki segíteni.
2020. jún. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!