Milyen a viszonyotok a munka társaitokkal?
Irodai.
Imàdom öket, naponta megyek be izgatott örömmel, boldog vagyok a munkahelyen, nincsenek furàsok pletykàk oltogatàsok nyalizàsok, irigykedések, stb, mert csak virtuàlisan vannak es még soha nem is làttam öket, csak a névjegyeiket az e-mailen :)
Munkatárs, munkakör egybeírandó szavak!
Ovis korom óta antiszociális vagyok, egyikük magánélete sem érdekel, sokkal boldogabb lennék, ha egyedül dolgozhatnék. Ha csak nők vennének körül, akkor lenne elviselhetőbb, bár akkor is levegőnek nézném őket is, viszont annyira nem vagyok idegbeteg, hogy nők is taszítsanak. Néha biztos aranyosak lennének, ami szórakoztat.
F/28
Változó.
Az emberek felével tök jól kijövök. Ha kell segíteni, segítenek és én is nekik. Dumálni is normálisan lehet velük.
A cég másik fele viszont idegesítő. Csinálom a dolgom, hallgatom fejesen a zenét és odajönnek beszélni, munka közben az utamba állni. És hiába célozgat nekik az ember, hiába küldi el őket, másnap újra kezdik. Mintha fogyatékosok lennének...
Irodában vagyok, több mint másfél éve.
Munkaügyben sokat utazok akár a főnökkel, akár más kollégákkal, sokszor több napra is, és ilyenkor esténként általában együtt szoktuk felfedezni az adott várost, de egyébként nem szoktunk összejárni, találkozni, csak munkahelyen találkozunk, kivéve karácsonyi partik meg ilyenek.
Elég sokszor változik a csapat, de alapvetően eddig egy kollégát kivéve mindenki szimpatikus volt.
De egyikkel sem vagyok kifejezetten baráti viszonyban. Egyébként nincsenek nálunk kifejezetten rosszindulatú, furakodó, pletykás típusú emberek, ami szerintem tök jó.
A nem-közvetlen kollégákkal meg szakmai jó kapcsolatom van. Velük max telefonon kell beszélnem néha.
Jelenleg nem nagyon vannak, egyedül vagyok egész nap, elég rossz így. (Kis cukrászdában dolgozom.)
Ezelőtt eladó voltam egy nagy drogériában, azt nagyon szerettem ebből a szempontból, jóban voltam majdnem mindenkivel, hatalmasaokat röhögtünk együtt, megbeszéltük a magánéletünket. Pedig sok korosztály dolgozott ott, és kb csak nők, amire ugye mindig mondják, hogy milyen rossz. Onnan többekkel össze szoktunk még járni találkozni. Itt 3 évig dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!