Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy a képességeim alapján nem vagyok való egy munkahelyre, de ezernyi jelentkezésből csak ez az egy lehetőségem lett?
Pár hete vettek fel egy nagy céghez. Műszaki területen végeztem nemrég (igazából sose szerettem de nem tudom hova kellene már váltani), baromi sok idő/szenvedés után, futószalagon adtam be sok-sok hónapon keresztül a jelentkezéseket, sehonnan még csak vissza se jeleztek (gondolom a sok évnyi bukdácsolás és tapasztalat hiánya miatt), de nemrég derült égből a villamcsapásként egy nagyon laza kiválasztási folyamat után felvettek egy munkahelyre. Utólag elmondhatom, hogy rossz volt a kiválasztási folyamat, mert úgy érzem, hogy messze nincsenek meg a képességeim amelyek birtokában meg tudnék felelni és fejlődni.
Pár hete kezdtem, kemény betanulási időszak van (1 nap alatt annyi infó hangzik el, mint egyetemen 1 hét alatt) és kezdek belebolondulni. Egyáltalán nem tudok adaptálódni, nulla EQ-m van, soft-skill zéró és nehezen fogok fel dolgokat. Nem is értem, hogy vettek fel, úgy érzem, hogy hibás döntés alapján kerültem be a céghez. Elég ciki lenne próbaidő alatt felmondani, mert pályakezdő vagyok, minden hónap tapasztalat számít és úgy érzem ha itt kirúgnak (teljesíteni még nem kellett) soha nem vesznek fel máshova. De sokkal szívesebben végeznék vmi alibi, lazább, stressz- és hajtásmentes munkát csak így is baromi nagy szerencse volt, hogy ide felvettek és máshol továbbra is nulla esélyem lenne. Mit válasszak: munkanélküliként lelki nyugalom vagy stresszes küzdelem?
Mióta a munkahelyen vagyok már 5 kilót fogytam állandóan magas a vérnyomásom és éjszaka nem tudok aludni és gyakran fáj a fejem.
"De sokkal szívesebben végeznék vmi alibi, lazább, stressz- és hajtásmentes munkát"
Az egyetlen baj veled az, hogy lusta vagy, dolgozni nem akarsz csak pénzt kapni, lehetleg minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!