Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok törölni közösségi...

Szoktatok törölni közösségi oldalakról olyan volt kollégákat, akivel nem volt jó a kapcsolatotok, és halistennek már nem dolgoztok együtt?

Figyelt kérdés

Én mindig törlöm az ilyeneket, mert nem jó érzés, ha rájuk téved a szemem. Csak ma az egyik rákérdezett... Mondtam neki hogy bocsika, de előtte sem voltunk szimpik egymásnak, és most, hogy már soha többé nem látjuk egymást, minek maradna az ismerőseim között?

Ti mit csináltok ilyenkor, amikor nem szívesen gondoltok bizonyos emberekre, de. Ismerőseid a közösségi oldalakon?

2020. jún. 5. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha bekerülök egy új helyre, a magánélet akkor is magánélet. A profilom nem nyilvános, tehát meg sem találnak, nem tudnak jelölgetni. Így ezek a problémák alapból megoldva.
2020. jún. 6. 20:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy a profilod nem nyilvános??
2020. jún. 6. 20:58
 13/21 A kérdező kommentje:

Van egy olyan hogy ki jelolhet ismerősnek. Mindenki vagy ismerős ismerőse... Ez mitől nem nyilvános?

Na de végül is ez költői kérdés, miért az igazi kérdésem nem erre irányult, de azért köszönöm szépen.

2020. jún. 6. 21:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát én az ilyeneket vissza sem jelölöm addig sem, amíg együtt dolgozunk. Amikor pedig bekerülök egy új munkahelyre nem jelölgetek be senkit. Alapból nekem be van állítva, hogy csak az ismerőseim ismerősei jelölhessenek be és mivel tényleg csak olyanok az ismerőseim, akik rokonok, közeli ismerősök, így elég csekély az esélye, hogy az új munkahelyen van közös ismerősünk. Még azok a kollégák sem ismerőseim, akikkel néha eldumálgatok, csak olyanok akikkel tényleg jóban vagyok. Amúgy meg ha nagyon be akar jelölni valaki mondd azt, hogy nem igazán használod a facebookot így nem fogod visszajelölni.
2020. jún. 6. 21:44
 15/21 anonim ***** válasza:
11-es engem is érdekelne, hogy tudta elrejteni a profilt...de tèged akkor alapból nem talál senki nem? Mondjuk èn azért ezt nem akarom, hogy csak azért, hogy 1-2 kellemetlen személy ne jelöljön be, azok se találjanak meg, akiknek viszont örülök. Ennyit azèrt nem ér, inkàbb felvàllalom, hogy törlöm, ha màr úgysincs jelentősège.
2020. jún. 6. 22:17
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az új válaszokat. Így vagyok ezzel én is,mint az utolsó válaszolo. Annyira nagy jelentőséget nem tulajdonítok az egész fbnak. 😊
2020. jún. 6. 22:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem nyilvános profil: nem a valós, hanem "kitalált" név (megvan rá az okom). Nincs fotó, semmilyen adat megadva. Az ismerőseim listáját csak én lâtom, senki más. Tehát név, ismerősök, város, bármi alapján senki nem talál meg. Az a pár ember, aki fel van véve ismerősként, ezt tudja és megérti. Röviden ennyi.
2020. jún. 7. 01:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Érthető! Köszönöm szépen hogy leirtad. 😊
2020. jún. 7. 09:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Ige, volt rá példa, hogy utálatos pletykás kolléganőt le is tiltottam fb-ról. Most például a főnökömet ajánlgatja a fb, de letojom, nincs az a pénz, amiért őt bejelölném. (Már a nyalingerek ott vannak az ismerősei között, akiknek a főnök előtt földig lóg a nyelvük, vagy éppen a boss seggében van a nyelvük).
2020. jún. 7. 13:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Jajjj.. De borzasztó ez a sok sgnyalo is. Ez egy külön allatfajta, 😉
2020. jún. 7. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!