Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 30 évesen már késő külföldre...

30 évesen már késő külföldre menni?

Figyelt kérdés
Csak érettségivel rendelkezem és elég gyenge az angol tudásom.Szerintetek 30 évesen nem késő elkezdeni nyelvet tanulni és kimenni végzettség nélkül?Ha elérném a középszintet angolból,akkor érdemes megpróbálni kimenni egy angol anyanyelvű országba?

2020. jún. 4. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10-es én nem a kettes vagyok de azért nyílván nem mindegy hol.

Svájc és Bolívia között van egy "kis" különbség

2020. jún. 6. 21:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen jöttem ki Ausztriába.

Német nyelvtudásom annyi volt amit még az iskolában felszedtem (5 ös voltam mindig).

Konkrétan semmit nem értettem abból amit körülöttem beszélnek, csak néha elcsíptem egy két szót...

Kb 2 év után kezdtem nyelvi szinten fejlődni.(sok magyarral dolgoztam) Szóval jól írták előttem , a nyelvre nagyon rá kell tanulni.

Hallok innen onnan történeteket, például Angliáról, Skóciáról, egyik sem pozitív...

Anno én Svájcba készültem , nem jött össze, így kerültem ide Ausztriába. De nem bánom , 8 éve vagyok itt, jól érzem magam. Van egy jó munkahelyem egy gyárban. A fizetés jó, lehet bőven félretenni, ha nem élsz nagy lábon.

Nem akarom megmondani hova menyj, és mit tanulj, a lényeg hogy nagyon köröltekintően informálódj az adott országról. Ez ma már az internet, a facebook korában nem egy nehéz dolog.... Így kaphatsz egy képet arról hogy mire is számíts , és hogy neked megérné e odamenni.

2020. jún. 11. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!