Ki merjek menni 18 évesen nyelvtudás nélkül külföldre konyhai kisegítőnek? L
Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 15:46
1/8 anonim válasza:
Azért egy alap szintet hozz össze az adott nyelvből. Hisz akkor hogy kommunikálsz másokkal? Attól, hogy van magyar közvetítő, vagy magyaroké az étterem, még kell beszélned.
2/8 anonim válasza:
én csomagoló voltam így.
idővel megtanultam a közösségbnen annyit, hogy megértsem őket
3/8 anonim válasza:
Jó volna,ha lenne egy alapfokúd,és egy középszintű anyagi forrásod.
Értem én,hogy hama,hama, de ezt is meg kell alapozni.
4/8 anonim válasza:
Nyugodtan, úgy is majd elsajátitod hamarabb,mint itt.
5/8 anonim válasza:
Hát, én nem mernék belevágni nyelvtudás nélkül. Unokaöcsém meglépte ezt és kiment Londonba. Igaz, ketten mentek a barátnőjével és ő azért(a barátnője) valami minimálisat azért "makogott" angolul. Az az érdekes, hogy később szakítottak és a barátnő hazajött, ő meg már lassan 10 éve kint él.
7/8 anonim válasza:
Miértnem tanulsz ,könyörgöm,fiatal vagy még,ezt nagyon meg fogod báni még,te tudod.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!