Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van jelentősége annak ha én...

Van jelentősége annak ha én lettem a cég legrégibb dolgozója? Mindenki elment a „régiek“ közül“?

Figyelt kérdés

14 éve vagyok egy helyen. Emberek jönnek mennek de van /volt egy kemény mag , a „régiek“. De az utóbib időben ők is koptak fogytak, elmentek. És pár napja megtörtént: az utolsó „régi“ is elment, 6 éve volt itt. Ezzel én lettem a cég legrégibb dolgozója, 14 éve vagyok itt.

Rajtam kívül senki sincs, aki akár 1 éve itt lenne. Mind új.

Van ennek az egésznek jelentősége? Csak mert úgy érzem magam mint egy utolsó idióta , az összes hajdani kollegámnak volt annyi esze hogy itthagyja ezt a szemétdombot, bár van akinek 6 évébe került ide eljutni de még ő is eljutott. Csak én nem, én még 14 év alatt se jutottam el ide.

Az újak meg:? Csereszabatosak. Pár hónap fél egy év max és húznak.

Van akinek a nevét alig jegyzem meg már el is ment (márciusban jött valaki már itt sincs)

Én meg 14 éve itt vagyok afféle „szent tehénként“ akihez kb senki se szól már, még a főnök se nagyon. Annyira tudom a dolgomat hogy nem is kell már semmit szólni hozzám.

(Volt olyan új ember aki azt hitte én vagyok a főnök...)

Mit szóltok ehhez az egész történethez? Utolsó rabja maradtam egy börtönnek..... mint Spandauban az utolsó náci rab...mert mindneki mást már vagy kiengedtek vagy kivégeztek... így érzem magam.

2020. jún. 3. 07:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Anyám is kb ilyen helyzetben van, bele is betegedett ebbe. ... De legalább van állása, volt 2008-ban is, és a mostani válságban is...

Csak milyen áron? Szakmájához illő helyre már nem veszik fel.

2020. jún. 3. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:

"...meg úgy általában az összes régiről azt mondta a főnök na ez sose megy el-és tévedett)

Na az én esetemben nem téved."

Nos akkor ezek szerint te beletörődtél és elfogadtad ezt a helyzetet, akkor kár dünnyögni, meg a fiatalok béréhez hasonlítani a tiedét, hiszen te magad is hozzájárulsz, hogy a helyzeted ilyen lett.

Csak utána ne kérdezed meg, hogy rendjén van-e, hogy ez így van, mert akinek nem tetszik egy adott szituáció, az próbálja megoldani és kilépni, akár akkor is ha bukja a végkielégítést. De ha bennemarad akkor fogadja el, hogy ez van, mert a fortyogással nem ér el semmit.

2020. jún. 3. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Szia, Balázska!
2020. jún. 3. 18:04
 14/14 A kérdező kommentje:

"hiszen te magad is hozzájárulsz, hogy a helyzeted ilyen lett"

És mivel ? konkrétan mi az a dolog amivel én hozzájárulok? Hogy "hajlandó" vagyok ennyiért itt lenni? Hát erre már a főnök is megmondta és totál igaza volt: nem muszáj itt lenni.

Ha én 14 év után azt mondanám a főnöknek nem dolgozom többé ennyiért ő vállat vonna és töltené is ki a papírokat.

Egy fillért se emelne -mehetek ahova akarok.

2020. jún. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!