McDonald's diákmunkáról vélemények?
Szeretnék a gyöngyösi Mekiben dolgzni. Érdekelnének tapasztalatok, illetve van pár konkrét kérdésem.
Diákként maximum hány órát lehet dolgozni?
Ha ezt a maximum órát ledolgozom mennyi a fizetés?
Az "ingyenes fogyasztás" mit és mennyit jelent?
Mennyire nehéz beleszokni úgy, hogy még életemben nem csináltam semmilyen éttermi munkát.
A kasszától kicsit félek, mert könnyen el tudom számolni magam.
Ha van választásod, én nem oda mennék, de pár hónapot biztos ki lehet bírni.
Nem hinném, hogy lenne ingyenes fogyasztás.
"Nem hinném, hogy lenne ingyenes fogyasztás."
Általában a gyorskajáldákba biztosítanak ha dolgozol napi egy ingyenes étkezést, nyilván csak a nem prémium termékekből. (sajtburger, hamburger)
En 2 napig birtam, mert megorjitett, hogy valami allandoan csipogott.
A fogyasztasrol annyit, hogy kaptunk egy kis uditot, kis krumplit es 1 hamburgert, ami utan 1 oraval mar megint ehes voltam.
Talan a kassza a legjobb, es ne felj nem neked kell szamolni.
@ 11:35
Miért milyen dolgozói fogyasztásra számítottál hogy majd eléd rakják az aktuális 3ezer Ft-os prémium menüt? :D
Termeszetesen nem a premium menure szamitottam, de ez nem igazan a lenyeg.
Hanem, hogy a melo szar, es megprobaljak eladni neked, hogy ingyen ebed, meg a jo csapat meg bla bla bla.
Max diakmunkanak jo, amikor tudod, hogy hamarosan vege.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Gyárban úgy tudom 16 évesen nem lehet dolgozni+sajnos a jelenlegi helyzet miatt valószínűleg nem vesznek fel diákokat, sőt a felnőtt dolgozókat is aprítják.
Egy helyi élelmiszer boltban (penny) érdeklődtem, de sajnos nincs hely. Elég kevés a lehetőség a közelben sajnos.
Diákként amúgy jobban lehet keresni a mekiben mint felnőttként, mivel sokkal kevesebbet vonnak le, így közel 150 ezer is kijöhet havonta.
Az ingyen kajáról meg annyit, hogy itt, kis kóla,1 sajtburger vagy kis kóla,1 kis burgonya közül lehetett választani. Semmire se elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!