Miért gyakori ez a munkahelyeken?

"... te a fizetésedet a munkahelyeden költsd el..."
"... fizetésedről elszámolást kell vezetni..."
Ilyennel még nem találkoztam. Ez nem azt jelenti, hogy nem is létezik, de szerintem nem gyakori jelenség. A többi már gyakran előfordul. Nos, a munkahely nem jótékonysági intézmény, ennek megfelelően kell kezelni. Pénzt keresni jársz oda, nem megbecsülésért vagy jó hangulatért. Az ott végzett munkádért kapod azt a pénzt, amiből finanszírozod az életedet, abból engedhetsz meg magadnak olyan programokat, amiktől jó lesz a hangulatod, a megbecsülést pedig majd megkapod a családodtól vagy a barátaidtól.

Azért gyakori, mert sokaknak ez a szintje. Annyira szolgalelkűek, hogy ezt simán megtehetik velük és még asszisztálnak is hozzá. Fel kell állni, új helyre menni és tenni a normális szintért.
És nem, nem csak a levegőbe beszélek. A mostani helyemen nem kaptam elég fizut és normális megbecsülést sem, ezért egyszerűen nekiálltam kevesebbet dolgozni. Most munkaidőben képzem magam, hogy a kinézett új helyre úgy menjek jobb fizuárt, hogy tutira meglegyen az állás.

Mit lehet ilyenkor tenni?
Képzed magad, hogy ne csak horizontálisan, hanem vertikálisan is juthass előre és legyen lehetőséged jobb munkahelyre menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!