Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát tudnék vállalni...

Milyen munkát tudnék vállalni a nyárra?

Figyelt kérdés

Leginkább olyan érdekelne, amit otthonról is lehet végezni. Egyetemre járok, tehát érettségi még a legmagasabb végzettségem.

Tudom , hogy van ez a koronavírus mizéria, de szükségem lenne egy kis pénzre. Köszi a válaszokat előre is. :)

2020. máj. 30. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Otthon vegezheto munka? Amit a "kisegitosok" szoktak csinalni: toll osszeszereles, boritek hajtogatas ...
2020. máj. 30. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Kereskedelem, könyvelés, web vagy szoftver fejlesztés programozàs, közvetités pl cègek között, youtuber-erkedès, marketing ügyfélkvalifikàlàs, forditàs, vagy megcsinàlom a hàzid, beadandod appok inditàsa :D
2020. máj. 30. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Es kereskedelemben meg ilyenekben hogy tudnek munkat vallani,ha a legtobbhoz felsofoku vegzettseg kell
2020. máj. 30. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy kell

A kereskedelem fokozatai:

-eladod amid van es neked nem kell vagy jpbbra cseréled vagy olyanra cseréled amit el tudsz adni

-sajat keszitesü dolgokat adogatsz el. Lasd varrj maszkot:D vagy füzz gyöngyöket. Vagy vàllalsz pl àllatfelügyeletet nyàrra azoknak akik menne nyaralni.

-sajat keszitesü dolgok kisvàllalkozoi formàban mert mondjuk talàltàl egy céget aki nagytételben kéri, vagy pl egyedi tervezésü akàrmi amire ràkattannak mondjuk Amerikàbol :).

-vagy veszel dolgokat amiket kipofozol felujitassz es haszonnal adsz el (amugy egy kislany milliokat kaszàlt màr olyannal hogy turkàlos cuccokat vett es eladta a neten, ha megtalàlom linkelem)

-vagy figyeled a kereslet kinalatot, meg tudod hatàrozni hogy altalaban az embereknek vagy cégeknek mire van igénye, megkeresed azokat akik meg pont ezzel foglalkoznak es egyiktöl megveszed masiknak eladod (ezt egy olasz sràc nyomja ugy hogy szegeny orszagtol nagy gépeket vesz pl uttisztito meg traktorok, es eladja gazdag orszagokban, a profitbol most 2 külföldi sajat tulajdonu lakasa van es 2 nagykategorias audija es röhög hogy amugy ö csak telefon elött ül amugy joforman mast nemigazàn csinal max szàllitja a gépeket ha nem akar ebbe szallitot bevonni.)màs meg mondjuk ingatlanozik, nekem is van ismerösöm aki azt mondta adjam el nyugodtan a hàzàt ö nem tudja. Nos arra is tehetnék en jo kis hasznot, vagy munkerökölcsönzes. Pl magyaroknak keresel külföldi munkakat es leszerzödsz a külföldi cegekkel hogy hozol embereket, stb

- vagy megtanulod a tözsdezést, részvények területet pl vagy a befektetési penzforgatàsi lehetöségeket ehhez mondjuk nem àrtana töke, vagy befektetö is, ha nincs penzed, vagy ha tuti biztosra megtudnad tanulni lehet hitelböl is profitot csinàlnàl

vagy csak siman veszel részvenyt par kattintassal mondjuk egy kavezobol es lassan csurog majd vmi

Nekem a legkönnyebb a közvetites tünik. Amit az olasz srac csinal. Amugy 24 éves.mert nem kerül szinte semmibe. Csak a partnereket hozod össze azaz tudod mi kell az egyiknek es mit akar eladni egy masik vagy honnan tudod olcson beszerezni . Azaz telefonalsz A nak hogy tudsz traktort, aztan meg B nek hogy szallitod a traktort. Csak az elsö üzletekhez kell önerö mert utana màr a bevételt forgatod gyüjtöd. Vagy eleinte nem millios jarmüvekkel kezded hanem mondjuk kocsikkal. Pl külföldi-magyar közvetites. Vagy maganszemélyeknek hozol olcson. Stb

Vagy még kisebbel kezdesz. De kereslet kinalat alapon szoval nincs szükseged ehhez sajat termekre sajat gyartasra mert helyetted ugy is gyàrtja màs.

2020. máj. 30. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Csak egyikhez sem kell vegzettség azert irtam. Nem is ertem mihez kéne a kereskedelemben vegzettség. Max egy eladonak aki az üzletben acsorog de te olyat keresel ami otthonrol megy.

Ahhoz nem kell vegzettség

2020. máj. 30. 12:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahh ertem, koszi :)
2020. máj. 30. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!