Ez mégis milyen "szabály" egy gyárban, hogy egy frissebb dolgozó,nem védheti meg magát vagy nem szólalhat meg, ha beszólnak nekik?
Figyelt kérdés
Mi az, hogy egy régebbi gyári dolgozóval szemben nem védheti meg magát egy újabb dogozó, ha úgy szólnak neki vagy bármi, mert akkor jön az a szöveg hogy ő már régebb óta ott van, legyen az 2 év vagy 10 év2020. máj. 28. 15:08
1/3 anonim válasza:
Én sz.rtam fá mennyi ideje van ott. Megvédtem magam, mert nekem volt igazam. Ennyi. Ha hagyja magát az ember, rátelepszenek.
3/3 anonim válasza:
Még ugyanilyen gyakori érvelés, hogy a fia/lánya lehetnél, ne merészelj visszaszólni. Meg hogy, ha nincs épp mit csinálni, akkor ők leülnek lazsálni, de te addig szépen söprögessél vagy ilyesmi, mert te még újonc vagy, te nem pihenhetsz. Szeretik azt hinni magukról, hogy ők s***ták a spanyol viaszt, meg hogy nélkülük megállna a gyár. És ugye jellemző, hogy be vannak nyalva a főnöknél, így az automatice nekik hisz, ha összevitázol velük, és elé tárják a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!