Gyárlátogatáson miért nem szabad a következőket?
Egyetemi csoporttal gyárat látogatni mentünk, a résztvevők üzenetet kaptak a házirendről. Kicsit meghökkentünk a szabályok szigorúságán.
Kérdésem, miért nem szabad a gyárba
- ételt/italt bevinni
- rágóval/cukorral a szánkban bemenni
- magassarkúban bemenni
- mobiltelefont, kistáskát bevinni
Ezeket miért tiltják?
/csak egy sima műanyagtermék gyár, nem vegyipari vagy élemiszergyár/
Csak neked meghökkentő, hogy a munkahelyeken vannak szabályok.
Talán mert még az életedben nem dolgoztál sehol?!
Étel-ital: leeszel vagy leöntesz valamit, amit aztán ki kell dobni.
Rágó/cukor:rágót némelyik iqfighter operátor szereti felragasztani valahová, cukor kieshet a szádból és összekoszol valamit, aztán ki kell dobni a koszos terméket.
Magassarkú: balesetveszélyes.
Mobiltelefon: lefotózol vagy videózol valamit, amit aztán eladhatsz a konkurens gyárnak jó pénzért.
Kistáska: kilopsz benne valamit.
Legalábbis nekem ilyeneket mondtak, mikor gyárban dolgoztam.
Ettől sokall szigorúbb szabályokat is bekell betartani.
Nem hogy magassarkúban nem lehet, de csak munkavádelmi bakkancsban lehet bemenni és a sisak is kötelező nagyon sok helyen.
Többiek +1,
Illetve: ezekre mi szükség van egy gyárlátogatáson? Nem piknikezni mentek, vagy randira, illetve a táska is felesleges, mert helyigényes/ felakadhat valahová/ kieshet belőle valami.
Anno szennyvíztelep-látogatáson voltam, ott is ezek voltak és teljesen természetesnek vette mindenki.
Műanyagtermék gyárban valószínűsítem, hogy tisztatér van, hiszen a műanyag dolgokhoz se érhet hozzá semmi csak úgy.
Őszintén nem értem, mi olyan meghökkentő ezen.
Ha majd közlik, hogy hajhálót is kell viselnetek belépéskor, el is ájulsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!