Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem válaszol többet,...

Miért nem válaszol többet, aki a következőket írta utoljára "várom a választ, nem menekülsz"?

Figyelt kérdés
Több mint 20 éve találkoztunk, jó barátok voltunk sokat beszélgettünk, sokat buliztunk együtt, ilyenkor néha csókolóztunk is. Ennél több nem volt köztünk. Nemrég beszélgeti kezdtünk a massengeren. Nosztalgiáztunk, megírta, hogy én voltam az első szerelme, ez meglepett. Mindenféléről beszélgettünk, néha húztuk egymást, ahogy régen. Felmerült, hogy hamarosan személyesen is találkozunk. Örültem, hogy újra kezdődik egy régi barátság. A fenti volt az utolsó üzenete, azóta semmire nem reagál. Mi történhetet?

2016. okt. 21. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Bizony, erre egyszerű a válasz: mert nem akar.
2016. okt. 21. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt, hogy mit szólsz, amikor meglátod. Nagyon sok embert ismerek, akin a 20 év igencsak nyomot hagyott.
2016. okt. 21. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem is megijedt neten kersztül bàtrabb sok ilyen van de ez nem azt jelenti hogy nem szeretne làtni !Mikor ismerkedtem a jelenlegi pàrommal ő is sok esetben bàtrabb vol neten irt olyanokat hogy eljönne velem ide oda mert ez természetes de mikor jàrni kezdtünk sokkal visszafogottabb volt de azóta megnyilt és bàtrabb lett sok időbe telt neki és sok türelmet igényelt azota nem viszolyog semmiféle csalàdi eseménytől sem !Ha folytatàst akarsz tőle akkor légy türelmes vele ez a nehezebbik része .
2016. nov. 28. 17:25
 4/5 veterán vas ***** válasza:

Megijedt, hogy bevallotta a régi szerelmet, attól tart, ez most kötelezi valamire. Az is lehet, hogy a múlt sebeitől fél, de talán nem meri a mai önmagát vállalni. Esetleg "elfelejtette" közölni, hogy azóta foglalt, és nem akar lebukni.

Nagyon sok lehetőség van......

2016. nov. 28. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Osszejott a masikkal akinek ugyanezeket irta
2021. ápr. 19. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!