Van itt olyan, aki kormánytisztviselőként/köztisztviselőként dolgozik?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 10:44
2/24 anonim válasza:
Azoknak eléggé forgalmas és fontos életük van ahhoz, hogy csak ilyen gyakorikérdések és társait olvasgassanak....:P
3/24 A kérdező kommentje:
Találtam közigálláson egy pályázatot, feltétel a vagyonnyilatkozati eljárás lefolytatása. Semmi vagyonom nincs, pályakezdő vagyok. Az érdekelne, hogy mi ennek a menete? Egy papírt kell kitölteni (vagyis nem tudom, mert semmi vagyonom) és azt csatolni?
2020. máj. 28. 11:10
4/24 anonim válasza:
"Egy papírt kell kitölteni (vagyis nem tudom, mert semmi vagyonom) és azt csatolni?"
Igen, vagyonnyilatkozatot. Arról is nyilatkozni kell, ha nincs semmid.
5/24 A kérdező kommentje:
Az elég szép, ha mindent kihúzogatok :D
2020. máj. 28. 11:26
6/24 anonim válasza:
Nekem is így néz ki, nincs benne semmi szégyellnivaló.
7/24 anonim válasza:
Én csak dolgoztam, már szerencsére nem ott vagyok. De igen, ki kell töltened egy vagon papírt, amin mindent kihúzogathatsz. És nemcsak magadra nézve, hanem a veled egy háztartásban élőkre vonatkozóan is. Pl én anyámmal élek együtt, tehát töltöttem egy példányt én, egyet meg ő, csak az övében szerepelt a lakásunk és a kocsija, én viszont mindent kihúztam, mivel semmin nincs. Viszont évekre visszamenően be kell írnod a fizud. Régebben öt évente kellett ezt leadni, most meg már két évente. Tudod, nehogy túlságosan meggazdagodj abból a hatalmas fizetésből.
8/24 A kérdező kommentje:
Találtam egy mintát, talán kormányrendeletben, már nem emlékszem. Azt bemásolom wordbe, kinyomtatom és beküldöm a pályázat részeként? Vagy van erre valami spéci eljárás?
2020. jún. 8. 19:43
9/24 anonim válasza:
Amikor már felvettek akkor a személyügyi osztálytól fogsz kapni egy emailt hogy vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettséged van, abban benne lesz minden infó valamint maga a nyilatkozat is amit ki kell tölteni.
10/24 anonim válasza:
Igen, én is a felvétel után kaptam a humánpolitikától emailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!