Melyik munkahellyel járok jobban?(részletek lent)
Szakács vagyok, 2 hely közül választhatok.
1, Nettó 150-160 ezer, 5 nap x 8 óra egy héten, menüs étkeztetés, teljesen bejelentett,szabadságom felével én rendelkezem,nyugalmas munka.
2, Nettó 300 ezer,nincs bejelentés, havonta 15 nap x 12 óra legalább de lehet több szükség szerint, pörgös étterem,szabadság nem én rendelkezem.
Egyenlőre az egyes. És közben keresnék mást.
A kettes semmiképp, nincs bejelentés, ráadásul majd állandóan ott kell lenned, amikor akarják.
Az a baj hogy szinte az összes trükközésre épül van ahol 4re jelentenének és boritékkal netto 200.
Vagy egy 4. hely ahol napi bejelentéssel 10 ezer ft nettó.
Szóval ahol többet adnak mindig bejelentéssel trükközés eredménye
Így én is 1-es felé hajlok
A napi bejelentésben semmi trükközés nincs, az teljesen szabályos.
Ne vállaljatok már el bejelentés nélküli munkát. Pusztuljanak ki az ilyen vállalkozók végre.
Ezt megint nehéz megmondani a körülményeidet nem ismerve.
Hol laksz? Van hiteled? Van saját ingatlanod? Van párod? Gyerekeid? Vidéken, saját tulajdonú ház mellett, hitel nélkül, párral, gyerek nélkül azért kellemesebb az a 150 nettó.
Ha az ember megteheti, akkor nem muszáj széthajtania magát, én mindig ezt vallottam. Nem ér annyit a stressz és az idő, fiatalak évek elfolyása.
Nincs párom. Nincs gyerekem. Nincs hitelem. Vidéken lakom szüleimmel, keleten.
Dehogy nincs trükközés a napi bejelentéssel, most gondolj bele egy nap 12 órát dolgozni nettó 10 ért. Ha 15 napot dolgozom 12 órában, akkor lesz nettó 150 ezer.... Ez nagyon nem éri meg. Ahhoz képest hogy 5napx 8 órában ugyanezt megkapom teljes bejelentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!