Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetne a kollégákat...

Hogyan lehetne a kollégákat arra motiválni, hogy a WC- tartsák nagyobb rendben, tiszteletben, úgy hagyják ott dolguk végeztével ahogy jobb esetben odahaza is tennék?

Figyelt kérdés

Mit javasoltok, mit lehetne tenni?

Van úgy, hogy valaki szimplán nem használ WC kefét, de nem ritka a feledékeny kolléga, aki ott még az öblitést sem nyomja meg. Hogyan lehetne felébreszteni az igényesség iránti igényt?

2020. máj. 26. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az is számít hányan használjak a wct. Előző vagyok. Ha csak 3-4 ember jobban figyelnek mert hamar kiderül ki csinálja a gusztistalanságot. A férfira vannak kb 15en őket lehet azert nem érdekli ha mellé pisilnek és büdös van. A nagyon durva dolgokat nem az ott dolgozók csinaltak nálunk hanem akik kintről jöttek be 1-2 alkalommal. Azokat nem érdeklte mit hagynak maguk után és ez ellen csak a szigor vált be, hogy lezárták az épületet és csak kártyával lehet bejönni. Ha wc is kártyás lenne sokat javítana a helyzeten. Visszakereshető lenne ki volt a tettes. Sajnos az ilyen mellé kakálos emberekkel szemben csak a szankció segít. Aki intelligens az sosem csinálna ilyesmit. Figyelmeztetni sem kell rá.
2020. jún. 23. 14:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Az első az szép csak van ai még le is nyúlja :) a második: wn tuti nem takaritanám a wct. Otthon más magam után de más mocskát azt nem vagyok hajlandó. És szerintem más sem. Ez nem elvárható. Szerintem vagy valami 5. Verzió vagy a főnöki szigor ami segithet. Bár a főnök ebbe csak akkor szól bele ha ő is azt a wct hasznalja és őt is zavarja a dolog.
2020. jún. 23. 16:45
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem okosabb nem használni a munkahelyi klotyót.
2020. jún. 30. 05:21
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
És azt hogy bírod ki 8.5 órán keresztül? Komolyan érdekelne? Szerintem senki nem hobbiból jár oda.
2020. jún. 30. 11:24
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Jó kis székrekedés más gondot is okozhat.
2020. jún. 30. 11:40
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem is pont erre gondoltam. Mert azért azt igyekszik nem ott intézni az ember. De pisilni azt hova? A bokorba?
2020. jún. 30. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát lehet, hogy baj, de nem is kéne azután, ha látnám, hogy piszkos. Szerintem ki lehet bírni 8-9 órát, ha nem iszik sokat az ember.

A másik, hogy biztos, hogy másban is ilyenek a munkatársak, ha a wc-t otthagyják a másiknak csúnyán, szóval nem nagy veszteség j helyet keresni. Vagy kideríteni, hogy ki az az 1 ember, aki kilóg közülünk, és megnevelni vagy valami.

2020. jún. 30. 14:53
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
8-9 órát ki lehet bírni pisilés nélkül? Heti 5 nap. Meg nem iszol sokat 30 fokban. Ha dialízisre pályázol akkor csak hajrá :)
2020. jún. 30. 19:18
 19/21 anonim ***** válasza:
35%
2020. júl. 1. 07:31
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondta ne igyunk. :) De 10 sörtől függetlenül is megtörténhet vagy szimplán bepisilsz.
2020. júl. 1. 08:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!