Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondtatok fel a legutols...

Miért mondtatok fel a legutolsó munkahelyetekről?

Figyelt kérdés

2020. máj. 24. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátás, bezárt egy időre a hely a vírus miatt.
2020. máj. 24. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
rendhagyó leszek: mert nem volt munka, és otthon unatkoztam egész nap home office-ban (még 3 éve történt, és nehéz döntés volt ezt meghozni, mivel stabilan nem kellett csinálnom semmit, de felfogtam, hogy emiatt a karrierem sem fejlődhet a semmittevéssel)
2020. máj. 25. 08:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egész cég egy katasztrófa volt (szoftverfejlesztés), gyakorlatilag képtelenség volt bármit is csinálni, olyan inkompetens volt a projektvezetés. Egy idő után a kollegák nagy része szimplán feladta, munkaidőben ment a playstation, a pokémon meg minden szar, a menedszerek asszisztálása mellett, mert ők is feladták.

A cég top vezetése persze annyira retardált volt, hogy évekig észre se vették mi folyik és tolták be a pénzt. Én egy évig bírtam a semmittevést, aztán leléptem.

2020. máj. 25. 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert szar volt a fizetés, amiért még könyörögnöm is kellett 10-én. Megbízhatatlan volt a főnök, nem lehetett vele kommunikálni, nem érted el, ha valaki kereste, simán csak ült a telefon mellett és nem vette fel.

A munkakörülmények sem voltak a legjobbak.

2020. máj. 25. 10:09
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Jogi ertelemben nem felmondtam, fix ideju szerzodesem volt, amit nem akartam hosszabbitani.

A fizu eleg jo volt es erdekes volt a temakor is, alapvetoen a fonokom is ertelmes volt, es szerettem (apjat 10+ eve ismerem). Viszont annyira durva volt a hatarido es a hajtas, hogy a vege fele mar enni/pihenni/furodni sem volt idom, volt, hogy 2 nap alatt beletoltam 2*16 orat a projectbe alvas nelkul (es a 3. nap meg jott a lecseszes, mert 5 perccel kesobb ertem oda az egyebkent total felesleges meetingre).

Azt hiszem, ezt hivjak rossz work-life balance-nek.

2020. máj. 26. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert kaptam egy jobb ajánlatot. Jobb fizetés, kedvezőbb körülmények.
2020. máj. 29. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!