Mit lehetne tenni? A munkahelyemen senkit nem érdekel a járvány, nemhogy maszkot nem vesz senki de még a távolságot sem tartják meg a kézmosást sem.
Gondolom a Munka törvénykönyvét is kisiskolások írták akkor. :)
31. Az utasítás teljesítésének megtagadása
54. § (1) A munkavállaló köteles megtagadni az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása más személy egészségét vagy a környezetet közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné.
(2) A munkavállaló megtagadhatja az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása munkaviszonyra vonatkozó szabályba ütközik, vagy a munkavállaló életét, testi épségét vagy egészségét közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné.
Biztos gyerekek írták lol höhöhö.
Amúgy komoly kérdés: ha felettesnek nem akarsz szólni, a jogaiddal nem akarsz élni, akkor mégis milyen választ vársz? :D
Most akkor veszélyezteti a vírus az életed, vagy sem?
Ha nem --> mehetsz dolgozni, nincs probléma
Ha igen --> lsd fentebb
Igen, úgy tűnik Balázskának semmilyen opció nem megfelelő. :D
Gondolom szerinted a jogász is dedós, akit a szülei tartanak el és nem dolgozott még soha.
Komolyan érdekel, hogy ha minden létező opcióra csak kifogásokkal és személyeskedéssel vágsz vissza, akkor tulajdonképpen milyen válaszokat vártál? De őszintén? Hogy majd valódi, érdemi ötletek helyett mindenki együtt fog keseregni/dühöngeni veled hogy gonosz a munkahely meg a világ, vagy mi?
Felsoroltunk több lehetőséget is, egyik se felel meg. A kollégákra nem lehet atni, a vezetéssel nem lehet beszélni, a jogaiddal nem élsz. Akkor? Szerinted mi egyéb van?
Mindeközben meg írogatod a mocskolódó privátokat is.
Komolyan érdekel, hogy mit vártál, mit szerettél volna látni.
Ja, és nem, nem a szüleim tartanak el, csak én meg tudtam oldani a problémáimat melóban, nem másokat szidtam amiért képtelen vagyok rá. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!