Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most, amikor kezdenek lazítani...

Most, amikor kezdenek lazítani a korlátozásokon, a munkáltatók is visszatérnek majd a home office-ról a normál keretek közé?

Figyelt kérdés
Vagy fenntartják ezután is? Természetesen ott, ahol ez kivitelezhető és bevált. Ahol eddig is így működtek, vagy ez nem megoldható, azok értelemszerűen nem játszanak ebben a kérdésben.
2020. máj. 20. 18:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
13as nem munkaalapu tarsadalom van hanem rabszolgaalapu baby bummer vezetőkkel az élen akik imadnak iranyitani parancsolgatni osztani az észt gyerekként kezelni a beosztottat. Nos koszi 18 even keresztul kaptam nevelést meg észosztást nincs ra szuksegem felnott emberkent aki tudja mi a dolga magatol is s ez nem helyrajzi kerdes azert fizetnek h ellassam a feladataimat s nem azert h holmi kis onbizalommal rendelkezo vki rendelkezzen felettem. Fifti fifti alapon en nyujtok vmit es o fizet erte es teljesen mindegy h otthonrol vagy egy irodabol. Aki meg olyan az az irodaban is olyan s az mar regen rossz ha a vezeto nem bízik a kollégáiban mert ezek szerint nem a megfelelo emberek alkotjak a csapatát. Ennyi.
2020. máj. 21. 19:32
 22/26 A kérdező kommentje:

Abba az irányba ment el a kérdés, ahová vártam, és egyébként is ide akartam kilyukadni. Szóval, hogy mennyire rugalmasak ezek a cégvezetők e téren? Vagy szeretik nagyon i erősen kontrollálni a beosztottakat?

Ne feledjük, ezekben az esetekben mindegy, hogy otthonról végezzük a munkát, vagy a munkahelyről, a lényeg, hogy az el legyen végezve határidőre a kívánt minőségben. Szerintem aki otthon lazsál, az a munkahelyen is olyan. Pedig a munkavállalónak ugyanúgy érdeke, hogy az elvégzett munkájáért megkapja a díjazást.

Maximum ha nem vagy bent a munkahelyen, hiányoznak a kollégák. De az is igaz, hogy időt és útiköltséget lehet megtakarítani.

Na majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok a továbbiakban.

2020. máj. 21. 19:41
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, kérdező, hogy még mindig az az undorító felfogás uralkodik, hogy a dolgozónak a belét is ki kell taposni, termelje csak a hasznot a rabszolga, nem kell rá emberként tekinteni.

Igazából nem tudom, mi a tökömért zavarja a főnököket, ha a beosztott a home office-ban nem 8 órán keresztül vért izzadva kalapálja a bilentyűzetet, hanem néha pihen vagy betesz egy mosást, ha amúgy kész van a meló.

Oké, most nem azt mondom, hogy 6 ember végezze el 3 munkáját, de nem is kellene úgy nézni a dolgozóra, mint egy rabszolgára, pláne, ha mindegy a cégnek anyagilag, hogy eggyel több vagy kevesebb embert foglalkoztat-e?

Csakhát a főnökök többsége olyan, mint a dögkeselyű, nem tud emberként tekinteni a másikra.

2020. máj. 21. 19:47
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi???? Hogy hadd dolgozzon otthonról??? Na persze, aztán még a végén jól is érzi magát a dolgozó??? Abszurd ötleteid vannak....

(Teljesen egyetértek veled.)

2020. máj. 22. 08:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Komolyan nincs itt egy home office-os sem, aki bevallja, hogy van mikor egy nap szüksége van a 8-10 órára a munkája elvégzéséhez, máskor meg elég három óra is? Mert nálam például így van. Akkor már nem állna mosolyra a szám ha egyszer a munkáltató elém állna, hogy ha na, csekkoljuk mennyit dolgozol egy nap, órára, és aszerint fizetlek mostantól. :)
2020. máj. 29. 16:06
 26/26 anonim ***** válasza:

De, utolsó, én bevallom, hogy így van.

Volt, hogy 5-ig túlóráztam, de volt olyan nap, hogy kb. semmit nem kellett csinálnom. Ès nem, nem kell 8 óra a munkámhoz.

De mint írtam, én nem is hiszek abban, hogy 8 órán át megfeszülve kell dolgozni, semmi értelme, mi is olyankor szoktuk benézni az irodában a dolgokat, mikor kapkodni kell, nincs egy percnyi pihenő sem és délután 1-re mindenki fáradt.

A cégünknek amúgy nem okoz gondot kifizetni a munkabérünket, szóval nem tudom, miért kellene rosszul éreznem magam emiatt. Akinek van elég, az ne sajnáljon ennyit mástól szerintem, a főnöknek nem lesz régebbi kategóriás Mercije, csak mert én 6 órában letudom a munkát, amire ő 8 óra bérét fizeti ki.

2020. máj. 29. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!