Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Külföldre menni 27 évesen? Ha...

Külföldre menni 27 évesen? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Egyrészt nem e túl késő? 17 évesen voltam cserediák Németországban, azóta vágyom tkp. végleges élet szempontjából külföldre. Akik segíteni tudnának, vagy stewardess, pincér stb. én viszont sokat tanultam, mesterem van közgázból, és c2 angolból. 7 éves multis tapasztalat AP-tól, lead analyst pozikon át, mégis ha itthonról jelentkezek pl. Anglia, Skócia, nem hívnak vissza, mit csináljak? Külföldön szeretnék élni.

2020. máj. 20. 08:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindennap tonhalat és csirkemellet eszel?
2020. máj. 20. 12:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Van egy étrendem igen, edzek. És ennél többet azért nem tudok megfogni, mert: vagy a kocsin kell valamit csinalni, szemüveget csináltatni, cipőt venni, szülinap-névnap, tisztálkodási szerek, háztartásba fogyóeszközök stb stb MINDIG VAN VALAMI.
2020. máj. 20. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Barátokhoz menni külföldre.Baráthoz,barátnőhöz,

rokonhoz.

Ha nincs barát,barátnő,akkor szerezni.

Érezzék jól magukat,az a lényeg.

Sok szerencsét!

2020. júl. 13. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!