Mire jó egyes munkatársaknak, hogy az újjal szemétkednek? Aki volt már ilyen helyzetben, hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Engem eléggé megvisel ez. Új a terület, nincs még benne elég rutonom. A többség nagyon segítőkész és kedves, de van pár hangadó, akik kifejezetten gonoszak, megaláznak a többiek előtt, lekezelőek minden pillanatban, nem tudok jót tenni, csak a negatívat veszik észre vagy olyanért velem ugatnak, ami nem az én felelősségem. Van köztük olyan, aki sokkal fiatalabb nálam. Mivel ki vagyok szolgáltatva nekik, nem merek durván visszaszólni, csak udvariasan. Elkerülni meg nem tudom őket, rájuk vagyok utalva a munkában. És szeretek amúgy ott dolgozni, nem szeretnék eljönni, de néha miattuk már ott tartok.
Ez mennyire gyakori jelenség? Nőkről van szó. Írnátok tapasztalatokat? Köszönöm előre is!
2020. máj. 17. 17:43
12/15 anonim válasza:
Gondolom valami gyárban prolizik, mind a 8 osztályával.
13/15 anonim válasza:
12: Te valami ritka beképzelt bumburnyák lehetsz, aki azt hiszi, ő s***ja a spanyol viaszt. Ez már az 1-es válaszodból is kitűnik. Mondjuk 20 éves korban gyakori, hogy valaki a Holdig van az egójával, de majd talán kinövöd.
14/15 A kérdező kommentje:
11-es válaszolónak: Ápoló.
2020. máj. 19. 13:35
15/15 anonim válasza:
#1 Anyukádat te önelégült bunkó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!