Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki három műszakban 240...

Ha valaki három műszakban 240 ezer forintot keres az jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés

2020. máj. 16. 19:23
 1/10 A kérdező kommentje:
Nettó összegre gondoltam.
2020. máj. 16. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Annyira nem, szerintem.

Bár attól is függ, hogy milyen munka, mennyire nehéz

2020. máj. 16. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha sima gyári munka, akkor nem olyan rossz.

Sőt.

2020. máj. 16. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Egy normális munkaidőben, kényelmesen keresek ennyit... Nem hiszem, hogy képes lennék beleszakadni egy munkába meg éjszakázni ennyiért.
2020. máj. 16. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

#4 nem az volt a kérdés, hogy te mennyit keresel hanem hogy milyennek számít.

Magyarországon az átlag fizetés nettó 250 körül van, a nagy többség pedig az átlag alatt keres, tehát 240 mint összeg nem olyan vészes.

2020. máj. 16. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem az volt a kérdés, de ha a beled húzod ennyiért vagy másfél órát utazol érte oda-vissza és hullafáradtan, felborult bioritmussal dőlsz be az ágyba munka után, akkor ez rohadtul nem számít jónak.

Egy irodai munka esetében, ahol emberi időben dolgozol és nem stresszeled meg hajtod szét magad, ott erre azt mondom, jó bér. Mellette kényelmesen élsz, nem visel meg a munka, jut időd és energiád másra is.

Gyártósoron szopni meg kimerülten hazaérni szerintem nem megfelelő ez az összeg.

2020. máj. 16. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Kelet-Magyarországon dolgozok 3 műszakban, kb. ennyiért, vagyis jobb hónapokban.

Plusz a lehető legnagyobb béren kívüli juttatást kapom.

Gyári meló ugyan de nem az az állat módjára való.

Ha azt veszem, hogy közszférában mennyit kapnak az emberek diplomásként, akkor ez a fizetés teljesen jó.

Nem hiába dolgozok én is itt diplomásként, teljesen más munkakörben, mint ami anno a tanulmányaimból kifolyólag végeznem kellene.

2020. máj. 18. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én építészmérnök vagyok 225 ezerért egy hónapban de fix időben. Én a sajátomra is azt mondom, hogy rossz mert azért van stressz és kevés a fizu. Mondjuk bennem már nagyon bennem is van, hogy váltok valamerre akár szakmámon kívül is csak még nem tudom melyik irányba induljak.
2020. máj. 18. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bakker becajok komolyan. Én dolgoztam tanárként 157 ezerért, most legutóbb tervezői cégnél 177 ezerért az utóbbi pár hónapban, de sose kaptam még negyed millát csak egy munkahelyen. Kettőnél azaz fő és mellékállásban igen, de egy helyen sose. Szóval én úgy gondolom, hogy egy olyan helyen ahol betanítanak, ok három műszak, de ha nincs nagy igényed, vagy sok hiteled lehet spórolni ilyen összeg mellett úgy gondolom. Már ha mondom nem egyedül tartasz el három gyereket meg egy feleséget mert nyilván akkor lehet, hogy már mégsem akkora nagy összeg ez.
2020. máj. 18. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ az ország melyik részén. ÉNY Magyarországon is még jónak mondható, hisz országosan kb. ennyi az átlagbér. Persze attól is függ, hogy mennyire kemény a munka, mennyit kell érte utaznod, kijössz-e belőle hó végéig, tudsz-e mellette félretenni. Hisz van, aki a 2 milliót is elkölti fél hónap alatt, van aki pedig ennél kevesebből is megél és még tud is félretenni (pl. ha a szüleivel él és nem kell lakbért fizetnie).
2020. máj. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!