Gondolom, hogy utánad tudjanak nyúlni bosszúból. Nem kell rá válaszolni sem.
2020. máj. 15. 10:41
4/12 anonim válasza:
Vagy nem kell válaszolni, vagy bemondani valami kamu céget. :-D
2020. máj. 15. 10:42
5/12 anonim válasza:
Ezt "illik" megkérdezni, neked meg nem kell rá válaszolni!
2020. máj. 15. 10:54
6/12 anonim válasza:
Hát, ha tőlem megkérdezik majd, örömmel fogom mondani a teljesen más jellegű új munkámat, hadd lessék, amit évek óta mondogatok.
2020. máj. 15. 11:59
7/12 anonim válasza:
Normálisabb helyeken illik exit interjút tartani, hogy miért mész el, hova. A hova rész amúgy egyszerű kíváncsiság és ha nem akarod még álaszolni csak udvariasan utasítsd el a kérdést.
2020. máj. 15. 13:04
8/12 anonim válasza:
Kíváncsiságból. Amúgy meg semmi köze hozzá. A papírok, anyagiak rendezése után simén elmondom a miértet, de a hova az én dolgom.
2020. máj. 15. 15:21
9/12 anonim válasza:
Elég sok helyen vannak a cégek között kapcsolatok, összefonódások. Felénk is. Nálunk is mindenkitől megszokta kérdezni a főnök, hogy hova megy el, mert ha teheti, akkor megpróbálja onnét visszaszerezni vagy megszívatni.
Volt olyan, hogy az illető naivan elmondta, hova megy. Másnap felhívták az új cégtől, hogy bocs, mégsem veszünk fel. Kiderült, hogy áttelefonált a főnök.
2020. máj. 15. 16:32
10/12 anonim válasza:
Tőlem is mindig megkérdezték, szerintem egyszerűen kíváncsiak. Az exit interjúhoz szerintem ennek semmi köze, mivel a kilépésem napján volt megtartva, utóbbi helyen pedig a felmondási idő azzal telt el, hogy a főnököm próbálta kideríteni tőlem és a kollégáktól is, hogy konkrétan hová megyek.
Egyébként sosem árulnám el, mert nem lehet tudni, hogy puszta kíváncsiság, vagy esetleg próbálnak majd keresztbe tenni, hogy maradjak vagy kicseszésből végül visszalépjenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!