Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy ne indítsak el máskor...

Hogy ne indítsak el máskor láncreakciót?

Figyelt kérdés
Volt egy munkám, amiben sikeresnek éreztem magam.A főnökkel nem lettünk barátok, ezért ellenszenves volt velem.A barátja irigy volt rám. Egy szőke hajú nő hazudott rólam annak, aki agresszív lett velem kapcsolatban.Ennek a srácnak,a másik srác mondott rólam dolgokat, ez is dobott a megítélésén.Aki rajtam vezette le a feszkót, az egy másik srácnak mondott dolgokat,aki azóta nem köszön.Aztán még vannak mellékszereplők, akik részt vettek a történet alakulásában. Én csak boldog akartam/akarok lenni.Miért zavarta ez az embereket?
2020. máj. 12. 19:49
 1/2 anonim válasza:
91%
Azért ne menjünk át családi gyanúk titkának árnyékába. XD
2020. máj. 12. 20:18
 2/2 anonim válasza:
86%
Az emberek már csak ilyenek, jobb nem mondani az olyanoknak semmit akiket nem ismersz régebb óta, hiába vagy te barátságos és közvetlen, ha hátba szúrnak, ahol tudnak.
2020. máj. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!