Ha a céges online meeting lezabálja a mobilnet keretemet amit én fizetek, a cégnek kötelessége venni újabb keretet nekem céges pénzen?
Nekem nincs vezetékes netem, van 4 GB mobilnetem. Nem céges én fizetem a cég semmit se ad bele.
Ha a céges online videós meetingek lefogyasztják a keretet nullára, akkor a cégnek kötelessége nekem újabb keretet venni céges pénzen? Mert ha nem vesz, onnantól semmiféle online munkát nem tudok végezni nem meetingelni, de még 1 db emailt se elküldeni. És az neki is rossz.
Én meg nem veszek új keretet miért vennék az ő idióta online meetingjük fogyasztotta le, nem én. Nekem a 4 GB simán elég lenne 1 hónapra, de semmi letöltés meg streaming, még yt videók is csak módjával.
Így meg a cég ragaszkodik a zoomos meetingekhez oké de az meg zabálja a keretet. Akkor viszont a cég vegyen is nekem netet, nem? Miért én vegyek saját zsebből ha egyszer nekik kell-nekem nem kell!
"Mondj fel! Mindenkinek jobb lesz."
MIért mondanék fel? Rúgjanak ki. És akkor fizessék is ami ezzel jár.
Miért is mondanék én fel.
"A szerződésben [...] az benne van : a munkavégzéshez szükséges eszközöket a munkáltató biztosítja!"
Nagyszerű. Akkor most szépen fordulj a munkáltatódhoz, és követeld, hogy biztosítsák neked a munkaeszközöket. Ha csak a hülyét játszod, neked lesz rossz a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!