Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen online munkákról,...

Milyen online munkákról, munkavégzési formákról tudtok?

Figyelt kérdés
Számomra kissé idegen ez az online világ, illetve az ebben való munkavégzési lehetőségek, mint pl a távmunka, amiről mostanában sokat hallani. Nem nagyon tudom elkézelni miféle munkák, munkakörök is vannak, amiket otthonról vagy legalábbis távolról, a munkahelyen nem megjelenve is el lehet látni. Eddig egy konkrétumot hallottam erről, ugyanis egy ismerősöm beszámolt róla, hogy távmunkában dolgozik, mégpedig könyvtári adatlapokat, kartotékokat visz be valamilyen számítógépes rendszerbe. Lényegében ennyi információm van a távmunka végzésről. Azt hiszen ez tulajdonképpen adatrögzítés, nem pontosna értem miért kellett ehez egyetemet végeznie. Ti milyen online munkákról tudtok? Számomra ez a terület még mindig egy nagy talány.

2020. máj. 10. 14:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10: megnéztem pár korábbi kérdését a kérdezőnek - hát tartok tőle, hogy ő úgy képzeli el a távmunkát, ahogy te leírod... :-D :-D
2020. máj. 12. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!