Ti megcsinálnátok a munkát?
Egy cégnél dolgozom most a korona vírus miatt elég kevés munkánk van, de a fizetésünk fix. Viszont a főnökömnek van egy vállalkozó ismerőse. És a kollégám szokott neki ide oda futkoraszni stb (néha kap pénzt érte néha nem) nos a lényeg hogy nem rég volt egy munka pár napos és szólt a kollégám nekem, hogy el mehetnék vele legalább lesz plusz pénz. A kollégám lebeszelte az említett vállalkozóval, hogy x összegért megcsináljuk. Azt mondta rendben, ha kész a munka adja a pénzt. A munka kész lett mentünk a pénzért erre azt mondta atutalja a fonokunknek és majd ő ide adja másnap. Azóta természetesen semmi. De a munkatársam már 1 hete zaklat hogy mit kellene tovabb csinálni, mert hogy idő közben úgy hogy ki sem fizetett ő már eltervezte a többi műveletet hogy mit csináljunk. Meg mondtam hogy amíg ezt a pár napos munkát nem fizeti ki addig nem megyek az biztos.
Viszont az van bennem hogy a főnököm ismerőse... De azt meg nem akarom hogy úgymond engem is kihasznaljanak..
Szerintetek mit kellene tennem?
A kollégám menni fog, mert bízik abban hogy ki fizetik.
Hozzá kell tennem hogy lett volna pénze kifizetni de mégsem tette.
Igen az 90%-ék hogy nem. Ezzel tisztában vagyok. Csak az zavar hogy akkor ezt miért nem lehetet leszogezni az elején? Miért kell azt hazudgalni hogy ki lesz fizetve?
És hogy vajon a főnököm mit fog szólni ha nem megyek így?
Nem utalt már volt erről szó.
Ráadásul már hallottam hogy pár emberrel eljátszotta ezt hogy nem a meg ígért összeget fizeti ki stb.
A munkatársamról ne is beszéljünk, mert állítása szerint neki sem fizetett ki egy pár munkát mar(mondjuk azt nem értem akkor miért akar annyira menni dolgozni)
#6-os
Itt Mo.-on mindenkinek van képe mindenhez.
Utalni nem fog, mert fekete munka.
Ha feketén dolgozol akkor feketén is kell, hogy fizessen.
Azt meg ugye azért mondta, hogy a főnököknek utal, mert 1001 %-ban tudja, hogy a főnöködön nem fogod számon kérni a zsírt.
Ahhoz Neked nincs arcod.
Legközelebb ne menjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!