Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki álló munkát végez milyen...

Aki álló munkát végez milyen cipőt tud ajánlani ami bevált?

Figyelt kérdés

Most kényszerültem folyamatosan álló munkára eddig Olyna minkam volt ahol néha ültem is vagy mozogtam.

3 fájdalomcsillapítóval bírom ki a műszakot naponta vennék valami jobb cipőt inkább.

2020. máj. 5. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Mid fáj az állástól? Talpad, derekad, térded? Nem biztos, h a cipoben kell keresni a bajt, sot...
2020. máj. 5. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én másik munkát kerestem 1 nap után... Azóta is (8éve) jó helyen vagyok szóval megérte.
2020. máj. 5. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha új munkát nem találsz, akkor egy jó ortopédus által készitett talbetét nem ártana.
2020. máj. 5. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Kerek orrú nem fém merevitős , sportcipő laza papucsok kizarva .
2020. máj. 5. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:

A lábam faj a talpam labfej boka. Biztosan az állástol

Mert eddig soha , most a jelenlegi vírus helyzet miatt kirugtak de valamibol élni kell ezért elvállaltam ezt a munkát és ha lesz jobb váltok.

Eddig a legjobban egy Nike Air max vált be de pár napig csak utána megint nemjo

2020. máj. 5. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy géles talpbetét csodát tud tenni, de csak egy időre. Nekem a derekam meg a térdem, bokám fájt az állómelótól.

Volt ahol kötelező volt a munkavédelmi cipő, abból eggyel jobbat vettem és memóriahabos talpbetétet tettem bele.

2020. máj. 5. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ide lehet speciális cipő fog kelleni, akár felemás, lábad-talpad különbözőségeihez illeszkedő betétekkel.

Nekem egy sima legolcsóbb vízálló túracipő tökéletes.

2020. máj. 5. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
JA, és ennél a túracipőnél árban mire kell gondolni... 15-20 ezer ft.
2020. máj. 5. 17:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem felemás a lábam, Eddig soha semmi gond nem volt vele csak az álló munka viseli meg ennyire. Ez konkrétan az állás ,‘mert ha mozgásban vagyok jövök megyek egésznap meg se érzem csak minimálisan.
2020. máj. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!