Baj ha széttrollkodom az önéletrajzomat?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, sofőr. És már év eleje óta keresek munkahelyet a közelbe, van is csomó hirdetés, de kell tapasztalat. Én meg beírtam, hogy november óta van CE jogsim meg gki-m , de Euro Truck simulator 2- be van 400.000 km tapasztalatom nyerges szerelvénnyel Európába. Ami igaz. Nagy Teheránt is megjárt sofőr monda, hogy szerezzek tapasztalatot majd utána menjek sofőrnek.2020. máj. 4. 10:51
2/7 anonim válasza:
Hát ha többmilliós rakományt kéne rábíznod valakire akkor kire bíznád? Aki komoly ember benyomását kelti vagy arra aki bemutatkozáskor is lazáskodik?
3/7 anonim válasza:
(nekem több ezer órám van mmo-ban healerként. Szerinted felvesznek orvosnak? Naná, hogy nem.)
4/7 anonim válasza:
Ha a "széttrollkodás" alatt hazudozást értesz, akkor igen. Előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, és a hazudozással elveszted a bizalmat.
5/7 anonim válasza:
Nem mert már engem alkalmaznak holy pala ként.
6/7 anonim válasza:
Áh, nem jól hozta be a linket, bocs, egy kép nagyon passzolt ehhez a kérdéshez. Nem éri meg hazudni amúgy. Az nem baj, ha kreatív az önéletrajzod, kaptam már meg úgy munkát, hogy nem sablont küldtem be, de nem volt benne valótlan.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem baj; tökre ki tudom fizetni a számlákat attól, hogy te éhen halsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!