Mit tegyek ha én elküldöm az önéletrajzomat állásokra de igazából nem is akarom hogy felhívjanak?
Nem, nem csesznek le.
Mindenütt van próbaidő, amin belül INDOKLÁS NÉLKÜL (értsd: holnaptól ne gyere) felbonthatják a munkaszerződést a felek.
De ha így állsz hozz. szerintem a lőtéri táblatartó lenne az ideális munkahely.
Vagyis a hozzáállásodon kéne változtatni.
akkor olyan helyre küldd be/menj el dolgozni amihez nem kell túl sok ész.
fútószalag mellé (itt is van egy betanulási idő,ne aggódj)
vagy:segédmunkásnak
konyhai kisegítőnek
biztonsági őrnek
nagyobb áruházakban árút kipakolónak
Azért félsz, mert azt hiszed örökre megjegyeznék ha elrontasz valamit és rád ragad ez a bélyeg? Elhiheted, hogy a legtöbb ember 5 perc alatt elfelejti, ha szerencsétlenkedsz valamit.
Gyakorlás teszi a mestert. Nagyon ritka, hogy elsőre összejöjjön valami. Ezt tartsd észben. Persze a tv-ben, meg interneten azt látod, hogy milyen sikeresek az ott lévők, de nem látod a mögöttük álló munkát.
Olyan munkát keress, ami boldoggá tesz és mellesleg jól fizet. Ha kevés a pénz, még mindig jobban jársz egy egyszerű élettel és meg tudod őrizni a józan eszed.
Semmilyen munkàhoz nem kell nagy tudàs!
Minden munka betanulható.
Vannak diplomàt vègzettek,akik sutàk a munkàhoz,de ott vannak ès felmarkoljàk a pènzt,de verik a mellüket,hogy van eszük ès diplomàjuk.
Ugyan ez, rettegek emberek közé menni. Mindig azon agyalok mikor szólnak be, piszkálnak. Milyen hibát követek el. Egy sima bevásárláskor is elsírom magam sok ember között.
Félek mindenkitől és mindentől.
Egy nagy szerencsétlenség vagyok aki szégyel a családja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!