Titeket felvettek diákmelózni 15-16 évesen?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom 15 éves kortól lehet dolgozni, de csak nyáriszünetben, 16 éves kortól pedig már suliidőben is. Nos, én kihagytam a lehetőséget 15 éves, most hogy 16 éves lettem jelentkeztem H&M-be, hasonló ruhaboltokba. Itt egy fokkal jobb a fizetés. Egyikbe se vettek fel, azt mondták fiatal vagyok, viszont úgy hírdetik hogy már 16 éves kortól lehet jönni (amikor ezt szoba hoztam akkor ráfogták valami másra, amiatt nem vehetnek fel). Mivel már feladtam, ezért fogok jelentkezni a Tescoba, Mekibe, oda csak felvesznek.
Titeket/ismerősötöket vettek fel ennyi idősen? Hova?
2020. máj. 1. 17:31
11/14 anonim válasza:
"De akkor miért mondják hogy már 15 éves kortól lehet, ha ezt nem teszik lehetővé?"
Ezt a törvény mondja, az meg a cégek szíve joga hogy mit tesznek lehetővé.
12/14 anonim válasza:
#10 mert ettől a kortól legális dolgozni. az egy másik kérdés, hogy felvesznek-e valahova. megmondom őszintén, én sem foglalkoztatnék gyerekeket.
13/14 A kérdező kommentje:
Értem én, de pl ahova jelentkeztem úgy volt hírdetve, hogy 16 éves kortól lehet jelentkezni, aztán meg elutasítanak azért, mert fiatal vagyok.
2020. máj. 1. 19:19
14/14 anonim válasza:
Ebben mondjuk nincs sok logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!